patryk1 Napisano 30 sierpnia 2010 Napisano 30 sierpnia 2010 mam pytanie czy warto kupic jbl cs480 dobre jest czy moze harman katdon HKTS 7 prosze odp Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 1 września 2010 Napisano 1 września 2010 Dosc lakonicznie to jakbys zapytał "czy warto kupić bułkę". Ogólnie zestawik nawet, nawet, ale pytanie do czego będziesz go używał, z czym ma on grać i w jakim pomieszczeniu??? Odpisz, cytując
patryk1 Napisano 1 września 2010 Autor Napisano 1 września 2010 (edytowany) sorry .raczej do filmow moze w malym stopniu do muzyki . a pomieszczenie 3metry na 7 metrow . a do tego chcialem onkyo tx sr507. Edytowano 1 września 2010 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 1 września 2010 Napisano 1 września 2010 Do typowo kinowego zastosowania z amplitunerem, który to skalibruje zestaw powinien się spisać bardzo dobrze. Do odsłuchu muzyki nie polecam. Odpisz, cytując
RoRo Napisano 1 września 2010 Napisano 1 września 2010 Połączyłem kilka wątków autora - na ten sam (różnią się tylko firmą) temat...Patryk1 - nie twórz kilku wątków jednocześnie, oraz nie pisz swojego jednego postu pod drugim tylko skorzystaj z funkcji "EDYTUJ" by poprawić lub uzupełnić swoją wypowiedź.Poza tym - ile możesz wydać na ten cel i czy sprzęt ma być nowy?Kolumny będzie napędzał amplituner kd ONKYO SR-507 czy coś innego?A nie myślałeś o większych kolumnach: podłogowych na front oraz mniejszych, podstawkowych na tył? Pozdrawiam Odpisz, cytując
patryk1 Napisano 1 września 2010 Autor Napisano 1 września 2010 Ok sorry .To mam rozumiec ze do sluchania muzyki sie wogule nie nadaja, a amplituner to tak onkyo tx sr507. Moze jakies propozycje . dziekiIle moge wydac hm? tak ok 600$ a jakies glosniki ktore sprawdza sie i w muzyce i filmie Odpisz, cytując
Klayman Napisano 2 września 2010 Napisano 2 września 2010 Czy to mają być duże kolumny czy może coś mniejszego i dyskretniejszego ? Za cenę 600$ czyli za ok 1800 zł można na prawdę coś dobrego kupić np Koda ... Odpisz, cytując
patryk1 Napisano 2 września 2010 Autor Napisano 2 września 2010 raczej cos mniejszego niz podlogowki . Odpisz, cytując
Recommended Posts