Knoper93 #1 Napisano 2 września 2010 WitamIle mogą być warte 2 kolumny Tonsil Space '86 (Moc znamionowa 50W, Moc muzyczna 70W, Impedancja 8 omów) świeżo po remoncie?? Na allegro otarłem się o takie same tylko czarne i z 12 miesięczną gwarancją, kosztowały 800 zł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 2 września 2010 Za podobne czy mniejsze pieniądze można kupić dużo lepsze kolumny. Patrz np. tu http://www.hifi.pl/gielda/wyswietl.php?grupa=kolumnyMoim zdaniem nie są warte więcej niż 400zł. Ale pewnie niektórzy będą mieli inne zdanie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczor #3 Napisano 2 września 2010 Do mnie pijesz angel? Masz rację będę miał inne zdanie 200-250 pln-ów. Góra 300 za stan idealny. 800 stów za te kolumny to rozbój w biały dzień .... bez wzgledu na stan Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Knoper93 #4 Napisano 2 września 2010 http://allegro.pl/tonsil-space-monitory-tr...54.html#gallerytak się tylko z ciekawości pytam, cena trochę kosmiczna Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #5 Napisano 2 września 2010 Kaczor już Ci podał rozsądną cenę za takie kolumny. Spokojnie można trafić takie kolumny w bdb stanie w cenie do 300zł i tyle są rzeczywiście warte.Zresztą w podobnej cenie (lub trochę wyższej) z kolumn Tonsilu to już wolałbym dużo mocniejszy model Perfect 150 (a że oba modele do rewelacji i hi-endu nie należą, to już inna sprawa). W każdym razie - nie oczekujmy cudów, bo "tak to tylko w Erze..." PozdrawiamPS. A że ktoś sobie liczy za nowy model Space na pełnej gwarancji 799zł to już inna sprawa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczor #6 Napisano 3 września 2010 Tak na marginesie ciekawe co one mają nowego?Moje wyglądały niemalże identycznie różnice to:1) Czerwony pasek na maskownicy wokół głośnika2) Znaczek Pionner zamiast Tonsil .......Ładniejsze były te moje .......A aukcja w stylu "na jelonka" ........ Pzdr. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach