Redakcja AUDIO Napisano 20 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2010 Witajcie przedświątecznie!Do moich rąk trafił właśnie nowy numer AUDIO, który już niedługo będziecie mogli kupić. Okładka z różnych względów pozostała niemal bliźniaczo podobna do starej, ale za to w środku się dzieje! Mamy nadzieję, że się Wam spodoba. Czekam na opinie i pochwały dla grafika PozdrawiamOla Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 20 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2010 Na dniach prenumeratorzy powinni dostać wersję w PDFie. Jak się pojawi - to obejrzę i dam znać W każdym razie przez ostatnie 10 lat okładka i zawartość miesięcznika AUDIO ewoluje dla mnie prawidłowo - czyli zgodnie z moim gustem Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2010 Dostałem dzisiaj "cyfrowy" numer styczniowy AUDIO ,zanim przyjdzie papierowy to ten mam już przeczytany od dechy do dechy,ale ten zapach farby drukarskiej .... bezcenny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2010 Dziękuję za informację - rano sobie ściągnąłem styczniowy numer AUDIO.Ale niestety o poczytaniu przed Świętami to tylko sobie mogę pomarzyć... Tym niemniej przynajmniej przejrzałem co jest w numerze - akurat przydatny może być test firmowych gramofonów w okolicy tysiaca złotych, bo co jakiś czas padają na Forum pytania co wybrać w tej cenie Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2010 Majo vel srebrnydzwon zajawił na swojej stronce szykowaną na początek następnego roku premierę fajnego gramiaka TDK za ok. 400 dolców . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts