Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
a więc wzmacniacz podłączony .... pierwsze wrażenie po Harmanie było takie że strasznie dużo szczegółów w każdym rodzaju muzyki jak i też przy odbiorze programów muzycznych TV a nawet zwykły TVN czy Polsat - coś niesamowitego ... póki co ciężko mi się przyzwyczić do mniejszej ilości basów ale odczekam kilkanaście godzin ponieważ gra dopiero godzinę a stał 4 dni nie podłączony, może niskie tony się uporządkują i dostanie powera.

................................................................................
.....................................................

No dzisiaj już gra inaczej, dźwięk jakby pełniejszy, więcej basu .... bardzo przyjemnie się słucha.
  • 11 months later...
  • Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
Cześć.
Podłączę się pod temat żeby nowego, bardzo podobnego nie zakładać .

Szukam kolumn podstawkowych do 1500zł do amplitunera HK 3490.
- Manitor Audio BX2
- Taga Harmony Platinum v.2 B40
- Klipsch RB61
- JBL ES 30
- Klipsch Synergy B2
- PARADIGM ATOM MONITOR V7

Słuchałem na razie MonitorAudio i JBL. Te drugie kaszana straszna, MA świetne icon_smile.gif
Pytanie czy coś z reszty listy lub coś czego nie wypisałem będzie grać lepiej od MA BX2?

Słucham raczej mocniejszej muzyki, rock,metal, ale też filmowa, pop...Kolumny będą stały na komodzie/szafce max 30cm od ściany. Pokój 19m2.
Poradźcie coś icon_smile.gif