Pablo1964 Napisano 29 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2007 Cytat Na szczęście Bougsz ma model SU-VX500, a to już nie jest najniższa półka i fajnie gra, a na przyszłość przyda się wejście PreAmp Racja. Przepraszam, zasugerowałem się tytułem wątku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2007 Cytat Moje miasto to Grudziądz i ciężko jest w nim znaleźć cokolwiek (najwyżej w okolicach - Bydgoszcz, Toruń), tak więc spróbuje wylicytować te stare Magnaty. ...Mój budżet zamyka sie na 400 zł i niestety nie mogę przeznaczyć na kolumny więcej, więc ceny rzędu 500 zł są poza moim zasięgiem BougszOgraniczenie Twojego budżetu zrozumiałem Jak wcześniej pisałem - może dostaniesz jakieś pieniądze za resztki Twoich Tonsili...W Toruniu jest sprzedawca na Allegro z rozsądnymi kolumnami - tu są co prawda za 600złhttp://www.allegro.pl/item288550150_wharfe...lantic_400.htmlale zobaczysz o kogo chodzi i będziesz mógł obserwować jego aukcje, może pojawi się cos tańszego.Zwróc też uwagę na model Motion 88 oraz 144, może one wyjdą taniej...Jak zobaczę coś ciekawego w Twoich okolicach to dam Ci znać.Pozdrawiam jeszcze "starorocznie" i trzymam kciuki za niską cenę licytowanych Magnatów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bougsz Napisano 30 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2007 No to wygrałem aukcje Magnatów wylicytowałem je za 285 zł z wysyłką będzie 305 Myślę, że to dobry interes BARDZO wszystkim dziękuje za pomoc Jak tylko przyjdą pochwale się jak grają Pozdrawiam!! I wszystkiego dobrego w nowym roku, aby wzmacniacze się nie przegrzewały i membrany się nie rwały Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bougsz Napisano 4 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2008 No to mam parę godzin testowania Magnatów za sobą. Nie spodziewałem się, że zagrają aż tak dobrze W 100% spełniają moje oczekiwania. Grają dużo lepiej od moich starych Tonsili i nie wymiękają jak pokrętło "volume" przekręci sie na 80% (dalej na razie nie próbuje) Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje za pomoc Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 4 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2008 BougszCieszę się, że jesteś zadowolony z nowych kolumn i z zakupu za rozsądną cenę. Oraz że w całości dotarły do Ciebie No to teraz życzę Ci, byś szybko i dobrze sprzedał "resztki" starych kolumn.Pozdrawiam i mniej awarii sprzętu w Nowym Roku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts