Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Moje miasto to Grudziądz i ciężko jest w nim znaleźć cokolwiek (najwyżej w okolicach - Bydgoszcz, Toruń), tak więc spróbuje wylicytować te stare Magnaty. ...Mój budżet zamyka sie na 400 zł i niestety nie mogę przeznaczyć na kolumny więcej, więc ceny rzędu 500 zł są poza moim zasięgiem icon_sad.gif

Bougsz
Ograniczenie Twojego budżetu zrozumiałem icon_rolleyes.gif
Jak wcześniej pisałem - może dostaniesz jakieś pieniądze za resztki Twoich Tonsili...
W Toruniu jest sprzedawca na Allegro z rozsądnymi kolumnami - tu są co prawda za 600zł
http://www.allegro.pl/item288550150_wharfe...lantic_400.html
ale zobaczysz o kogo chodzi i będziesz mógł obserwować jego aukcje, może pojawi się cos tańszego.

Zwróc też uwagę na model Motion 88 oraz 144, może one wyjdą taniej...
Jak zobaczę coś ciekawego w Twoich okolicach to dam Ci znać.

Pozdrawiam jeszcze "starorocznie" i trzymam kciuki za niską cenę licytowanych Magnatów icon_lol.gif
Napisano
No to wygrałem aukcje Magnatów icon_smile.gif wylicytowałem je za 285 zł z wysyłką będzie 305 icon_smile.gif Myślę, że to dobry interes icon_biggrin.gif
BARDZO wszystkim dziękuje za pomoc icon_smile.gif
Jak tylko przyjdą pochwale się jak grają icon_biggrin.gif
Pozdrawiam!! I wszystkiego dobrego w nowym roku, aby wzmacniacze się nie przegrzewały i membrany się nie rwały icon_biggrin.gif
Napisano
No to mam parę godzin testowania Magnatów za sobą. Nie spodziewałem się, że zagrają aż tak dobrze icon_smile.gif W 100% spełniają moje oczekiwania. Grają dużo lepiej od moich starych Tonsili i nie wymiękają jak pokrętło "volume" przekręci sie na 80% (dalej na razie nie próbuje) icon_biggrin.gif
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje za pomoc icon_wink.gif
Pozdrawiam!
Napisano
Bougsz
Cieszę się, że jesteś zadowolony z nowych kolumn i z zakupu za rozsądną cenę. Oraz że w całości dotarły do Ciebie icon_lol.gif
No to teraz życzę Ci, byś szybko i dobrze sprzedał "resztki" starych kolumn.
Pozdrawiam i mniej awarii sprzętu w Nowym Roku icon_cool.gif