szymonsz Napisano 16 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 CześćPonieważ ostatnimi czasy dzielę mieszkanie ze znajomymi oraz przesiadłem się z komputera stacjonarnego z dobra kartą dźwiękową na laptopa nie bardzo mam jak spokojnie posłuchać muzyki.Niestety w obecncej sytuacji kupno dobrego sprzętu Audio mija się z celem więc pomyślałem o zakupie jakiś słuchawek. Problem w tym że kompletnie się na tym nie znam, dlatego chciałbym poprosić o pomoc. Budżet to około 200PLN. Nie chce słuchawek bezprzewodowych a muzyka której będę słuchał to przede wszystkim każda odmiana rocka i sporo muzyki elektronicznej (drum and bass, trip hop, acid jazz, lounge, downtempo).Nie jestem maniakiem muzycznym, ale chciałbym w pokoju posłuchać muzyki w miarę dobrej jakości o ile to możliwe z laptopa PS.Przy okazji podawania propozycji bardzo mile widziane jest podanie gdzie najlepiej taki sprzęt kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 17 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2007 To zależy jaki dźwięk lubisz, zarówno Sennheiser jak i Koss (np.) są ok, a grają zupełnie inaczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonsz Napisano 17 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2007 Ogólnie zastanawiam się pomiędzy:Sennheiser HD415 czy Sennheiser HD205? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonsz Napisano 17 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2007 Niestety HD415 się skończyły w sklepie gdzie chciałem kupić więc moje pytanie brzmi:HD205 czy HD465 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baq85 Napisano 17 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2007 A dlaczego nie Koss UR40 ? - preferowane do urządzeń przenośnych i laptopów (przed wstawieniem nowego tematu warto zapoznać się z archiwum - już taki temat był poruszany) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 25 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2007 Skoro 415 chciałeś a już skończyły się w sklepie, to bardzo podobne w brzmieniu są HD205. Cena nawet nieco niższa od 415, a komfort z użytkowania taki sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts