stereo Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 witam jak jusz wczesniej pisalem mam ohote kupic nowy i mocniejszy sprtzecik caly czas bawilem sie przy 2 kanalowym wzmacniaczu 2 x 80 w AKAI bardzo dobry i mocny lecz czas na cos nowgo i modnego bardzo lubie mocny bass czy ma ktos jakis pomysł na fajny sprzecik co dzis jest modne stereo czy kino Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 w sumie...proponuje napisac troche wiecej info..jakie masz kolumny jaki pokoj w ktorym to bedzie gralo..i co bedzie sygnałem dzwieku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 Najbardziej "trendy", a zarazem najtańszym sposobem na potężny basss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w tym sezonie jest...kartonowe pudło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W pokonanym polu pozostawiło m.in. pustą beczkę. Dobra żarty na bok, a masz jakieś problemy ze słuchem? Osoby głuche odbierają w ten sposób muzykę, przez wibracje. Oczywiście od takiego natężenia niskich częstotliwości można też stracić słuch lub go poważnie uszkodzić. Chyba że nie jesteś zwolennikiem muzy zbliżonej do naturalności lub neutralności, to wtedy zwracam honor, o gustach się nie dyskutuje. Zatem polecam kolumny mojej nie ulubionej firmy JBL, ich foldery reklamowe rozpisują się o koncertowych wrażeniach i innych grzmiących legendach. Będą w sam raz.Powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Stare poczciwe Altusy dużo basu i wysokich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Cytat Stare poczciwe Altusy dużo basu i wysokich. audionet dodaj jeszce, ze Altusy 300a jak bedzie malo cisnienia to polecam dokupic subwoofer aktywny firmy Erthaquake 38cm + membrana bierna rowniez 38cm - kolega bedzie wniebowzięty i zaplaci pierwsza w zyciu grzywne za halas na swoim osiedlu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Najmodniejsze to są wyprawy wędkarskie np. do Norwegii na łososie lub do Australiina bassy.Rex Hunt powie Ci jakie to modne te bassy i jak się je łowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenishiwata Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi ci o zakup wzmacniacza, polecam np. produkty firmy ARCAM - grają ostro.Jeśli jednak chodzi o kolumny to polecam JBL.Natomiast na pytanie co jest modne stereo czy kino odpowiem tak, modne jest kino domowe, ale jeśli chcesz słuchać muzyki głownie to kup stereo.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 A ja ci proponuje na poczatek cos takiego:Najbardziej TRENDY sub w tym roku!!Do tego najmodniejsze kolumny w tym sezonie:I oczywiscie NAJBARDZIEJ odjechany w tym ROKU wzmak:Z tym zestawiem naprawde mozesz poczuc sie trendy i zawsze na czasie. To takie Dolce & Gabbana w swiecie Audio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 a jak bedzie głośno dudniło i masaż zapewniony...dla sasiadki z 3 piętra nad Tobą a pamietaj sasiadki lubia D & G. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 20 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2007 Temat zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts