stereo Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 jak jusz wczoraj i dzis pisalem od niedawna napalilem sie na nowy sprzecik przegladalem strony internetowe z dobrymi sklepami hi fi czytalem gazety i bardzo spodobaly mi sie sprzeciki firmy MARANTZ duze kształtne eleganckie ale dla mnie w ogóle nieznane czy ktos kiedys miał stycznosc z ta firma i moze napisac pare slów o niej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kis Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Parę słów - Jedna z najlepszych firm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Tak to prawda jedna z najlepszych firm. Ale dlaczego akurat Marantz. Inne firmy produkują lub produkowały również duże, kształtne i eleganckie i na dodatek dobrze brzmiące "klocki". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Powiedzmy tak - jedna z kilku firm produkujących przyzwoicie lub dobrze brzmiący sprzęt nisko i średniobudżetowy (z małymi wyjątkami dotczącymi sprzętu nieco wyższej półki)... I z zapędami do produkcji sprzętu "audiofilskiego" (cokolwiek to znaczy) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Stereo przestrzegaj podstawowych zasad gramatyki. Poprawiłem Twoje posty, bo nie dało się tego czytać. (przynajmniej to co zauważyłem). Jeden znak zapytania lub wykrzyknik w temacie wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Cytat bardzo spodobaly mi sie sprzeciki firmy MARANTZ duze kształtne eleganckie ale dla mnie w ogóle nieznane czy ktos kiedys miał stycznosc z ta firma i moze napisac pare slów o niej ? Z twojego pisma można wnioskować, że język polski jest tobie obcy, więc w podanym linku możesz sie więcej dowiedzieć o firmie Marantz i jej produktach, w bardziej znanym na świecie języku angielskim.http://www.marantz.com/new/index.cfm?fusea...t=eu&bus=hf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenishiwata Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Sprzęt na pewno godny polecenia. firma posiada w ofercie zarówno modele podstawowe, jak i dla bardziej wymagających (KI Signature) oraz sprzęt dla audiofilów.Cennikhttp://www.marantz.pl/www-download/katalog...k%20Marantz.pdfinfo o sieci sklepów gdzie można kupić i posłuchać na stronie dystrybutora - Audioklan.http://www.marantz.pl/www-mapa.php Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts