Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
jak jusz wczoraj i dzis pisalem od niedawna napalilem sie na nowy sprzecik przegladalem strony internetowe z dobrymi sklepami hi fi czytalem gazety i bardzo spodobaly mi sie sprzeciki firmy MARANTZ duze kształtne eleganckie ale dla mnie w ogóle nieznane czy ktos kiedys miał stycznosc z ta firma i moze napisac pare slów o niej ? icon_eek.gif
Napisano
Powiedzmy tak - jedna z kilku firm produkujących przyzwoicie lub dobrze brzmiący sprzęt nisko i średniobudżetowy (z małymi wyjątkami dotczącymi sprzętu nieco wyższej półki)... I z zapędami do produkcji sprzętu "audiofilskiego" (cokolwiek to znaczy) icon_biggrin.gif
Pozdrawiam
Napisano
Stereo przestrzegaj podstawowych zasad gramatyki. Poprawiłem Twoje posty, bo nie dało się tego czytać. (przynajmniej to co zauważyłem). Jeden znak zapytania lub wykrzyknik w temacie wystarczy.
Napisano
Cytat

bardzo spodobaly mi sie sprzeciki firmy MARANTZ duze kształtne eleganckie ale dla mnie w ogóle nieznane czy ktos kiedys miał stycznosc z ta firma i moze napisac pare slów o niej ?

Z twojego pisma można wnioskować, że język polski jest tobie obcy, więc w podanym linku możesz sie więcej dowiedzieć o firmie Marantz i jej produktach, w bardziej znanym na świecie języku angielskim.
http://www.marantz.com/new/index.cfm?fusea...t=eu&bus=hf