dembi Napisano 30 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2007 witam ponownie i znowu marudze:) co lepsze stara poczciwa 440 czy nowa 559? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2007 Zdecydowanie 559 będzie lepsza od 440 (440 ma już parę lat i była takim sobie modelem, dopiero 640 jakoś grała).A przy okazji - Denon 2106 za 1200zł to dobry sprzęt w rozsądnej cenie.Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembi Napisano 31 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2007 juz jestem prawie zdecydowany na yamahe 661 jednak meczy mnie jeszcze stara yamaha dsp-a2 co wybrac? dsp to wzmacnicz potezny ale czy radzi sobie on z dzisiejsza technologia w filmach ?czyli czy dsp-a2 czy yamahe 661 ?co wedlug was lepsze na dzisiejsze filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 1 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2008 W kinie domowym, jeżeli nie będziesz używał połączenia HDMI, to starszych modelach amplitunerów nie wiele tracisz. DSP-A2 to porządny, jeden z najwyższych modeli wzmacniaczy KD z dobrą sekcją stereo. Jedynie DSP-A1 w czasie jego świetności był lepszy. Między DSP-A2 a RXV661 jest tak duża różnica w jakości wykonania, zastosowania elementów, parametrów, klasy, że ja nie miałbym wątpliwości, co do wyboru na rzecz DSP-A2. Wbudowane w nim dekodery DD5.1 i DTS w zupełności wystarczają do obsługi dźwięku w filmach. DSP jest tylko wzmacniaczem i nie ma na pokładzie tunera radiowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembi Napisano 1 stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2008 no i w tym przypadku kolega postem wyzej rostrzygnol jaki sprzet stanie na mojej polce biore dsp-a2 dziekuje za opinie wiecej nie bede trul ! mialem pare pytan ktore nie dawaly mi spac teraz juz wiem ze wybor padnie na stara dsp-a2 dziekuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2008 Temat zakończony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts