tixel Napisano 9 września 2012 Udostępnij Napisano 9 września 2012 Witam wszystkich .Proszę o rade w wyborze wzmacniacza do kolumn Pylon Pearl ,pomieszczenie w którym bedzie grać ma 17 m2 .Mam trzy typy -Xindak 06 , Exposure 1010,-music hall 15.2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 9 września 2012 Udostępnij Napisano 9 września 2012 wzmacniacz ma byc nowy czy może byc uzywany, ile chcesz na niego przeznaczyć pieniędzy, jakie masz źródło (czyli cd, komp, czy cos innego). jaki preferujesz rodzaj muzyki. musisz nam to wszystko napisac wtedy zaczniemy działac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinkfloyd777 Napisano 9 września 2012 Udostępnij Napisano 9 września 2012 Oczywiście Music Hall a15.2 Wojciech Pacuła polecał mi go właśnie do tych kolumn i w odsłuchu się potwierdziło - w tej cenie do wspaniały duet. A co będzie źródłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tixel Napisano 9 września 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2012 Wzmacniacz najlepiej nowy tak do 2200zł a co do muzyki to różna najczęściej to Rock napędza to Odtwarzacz NAD C515BEE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 września 2012 Udostępnij Napisano 9 września 2012 ArtiTixelUzupełniłem tytuł wątku o kwotę i dodałem "najlepiej nowy".Tak będzie wygodniej dla Was i innych użytkowników Forum.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinkfloyd777 Napisano 9 września 2012 Udostępnij Napisano 9 września 2012 Dzięki RoRo,2200 zł? No to już zbliżasz się do granicy cenowej wyższego modelu wzmacniacza Music Halla - a25.2 (oczywiście po odpowiednim rabacie, który zapewne wywalczysz), a ten już na pewno pod każdym względem lepszy jest od exposure 1010 i xindaka 06. Nad 515 powinien dobrze zabrzmieć z Music Hallem. Ja też słucham muzyki rockowej na Music Hallu i mnie jego brzmienie bardzo odpowiada. Jak będziesz miał możliwość to odsłuchaj i porównaj, to najlepsze wyjście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 września 2012 Udostępnij Napisano 9 września 2012 Witaj,a ja do Twojej listy dołożyłbym koniecznie wzmacniacz NAD C326BEE. Moim zdaniem będzie to najlepszy element do Twojego systemu. W przypadku Music Hall proponowałbym jednak model wyżej.Zapraszam jednak w miarę możliwości na odsłuchy, które pozwolą Ci wybrać optymalną konfigurację Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts