hak Napisano 10 września 2012 Udostępnij Napisano 10 września 2012 Witam!Jestem na Państwa stronie pierwszy raz i chciałbym pozyskać parę informacji na temat swojego sprzętu audio. Mianowicie, posiadam Amplituner Denona AVR 2308. Niestety, nie posiadam jeszcze zadnych głośników. Czy mogą Państwo, coś mi zasugerować ...? Proszę o pomoc!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 września 2012 Udostępnij Napisano 10 września 2012 Witaj,jeśli mam Ci pomóc w doborze kolumn do Twojego systemu, musisz podać więcej informacji:1. jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe,2. czy zestaw będzie służył tylko do słuchania muzyki czy także do filmów, kina domowego,3. jakie masz preferencje brzmieniowe co do zestawu,4. czy chcesz zakupić tylko 2 kolumny, czy zestaw 5.0, 5.1 ??5. jaki budżet chcesz przeznaczyć na zakup.Czekam na odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 10 września 2012 Udostępnij Napisano 10 września 2012 Kolejny Pan. Poczytaj kilka wątków choćby na tym forum, będziesz wiedział jakie dane musisz podać i o co zapytać, by Ci ktoś sensownie doradził. Poza tym Denon AVR jest to amplituner do kina domowego a tu dział STEREO czy chodzi o słuchanie muzyki i dwie kolumny, czy o kino domowe i pełny zestaw? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts