Skocz do zawartości

Denon DM35DAB+Eltax Symphony6.4 lub 8.4

Recommended Posts

Napisano
Wiatm
Mam takie pytanko co sądzicie o taki zestawieniu??
Denon DM35DAB+Eltax Symphony6.4 lub 8.4 nie mam pojęcia czy dorzucić do tego jakiegos sub?
To moja pierwsza taka zabawka, ma to grać w pokoju ok. 20 m2.
Widzę po kilku godzinach raczej nikt mi nie jest w stanie pomoc:)
Napisano
Cytat

A Ty oczekiwałbyś aby wszyscy natychmiast rzucili wszystkie niedzielne zajęcia aby rozważać Twój problem na forum...cierpliwości.

Poprostu skoro ponad 50 osób czytało dany temat a nikt nie odpisałicon_smile.gifa poza tym nie oczekuję żeby "rzucać wszystkie niedzielne zajęcia":)fajnie tylko byłoby uzyskać jakąś odpowiedźicon_smile.gif
Napisano
Gators
Zrozum, że nie jest to zbyt popularne zestawienie: firmowa mikrowieża i do tego niezbyt ambitne kolumny. Nie chcę Cię urazić, ale to może być głównym powodem, że trochę osób obejrzało Twój post i jakoś mało kto był w stanie Ci odpowiedzieć.
Powiedz, ile pieniędzy możesz wydać na kolumny i jakiej muzyki chcesz na tym słuchać, a będzie łatwiej przedstawić Ci jakieś konkretne propozycje z własnego doświadczenia - i to niekoniecznie właśnie Eltaxów Symphony.
Czy mają to być kolumny podłogowe, czy też dopuszczasz podstawkowe?
O powierzchni pokoju już wiadomo icon_lol.gif

Jeżeli jesteś przekonany do tych Eltaxów, to odpowiedź brzmi następująco: posłuchaj przy zakupie czy Ci brakuje basów (zestaw z subem i bez niego). A jeżeli nie masz możliwości odsłuchu to niestety ... możesz zaryzykować i później dokupić jakiegoś suba.

Pozdrawiam
PS. A niektóre pytania pozostają bez odpowiedzi trochę dłużej niż parę godzin i nie ma co się stresować z tego powodu icon_rolleyes.gif