Czarx_xC Napisano 3 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2013 Witam,Posiadam wzmacniacz yamaha rx-v430rds. Chcę dokupić do niego głośniki.Niestety nie jestem obeznany w temacie i proszę o jakieś porady.Ustawiony będzie w pokoju o powierzchni około 16 m². Nie zależy mi na głośnym słuchaniu muzyki, tylko na dobrej jakości dźwięku.Z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 3 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2013 Witaj.Twoja Yamaha, to amplituner kina domowego. Obawiam się, że o dobrą jakość, będzie ciężko. Nie podałeś podstawowych wiadomości, które są przydatne w doborze sprzętu. O budżecie już nie wspominając . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 3 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2013 Ostatnio na forum najczęściej zajmuję się wklejaniem poniższego posta z zaleceniem przeczytania i ustosunkowania się do jego treści. Tym razem zrobię tak samo. Nie, żebym jakiś specjalnie wredny był - chodzi o szansę na sensowną odpowiedź>http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...amp;#entry92407 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 3 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2013 Noo, ale przez to jaki popularny się stałem A tak zupełnie poważnie, mocodawcy tego forum mieli umieścić/przypiąć wątek, w którym miały być umieszczone wzorcowe pytania. By nowo przybyli na forum wiedzieli jakie pytania trzeba zadać, jakich informacji udzielić, by odpowiedź mogła być w miarę rzetelna.Ale szanowna Redakcja ma chyba gdzieś forumowiczów. Stałych i przelotnych czytelników. Jeśli nie macie czasu dla nas, to dla kogo macie? Jeśli nie my jesteśmy ważni dla Was, to kto? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarx_xC Napisano 3 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2013 Cytat Noo, ale przez to jaki popularny się stałem A tak zupełnie poważnie, mocodawcy tego forum mieli umieścić/przypiąć wątek, w którym miały być umieszczone wzorcowe pytania. By nowo przybyli na forum wiedzieli jakie pytania trzeba zadać, jakich informacji udzielić, by odpowiedź mogła być w miarę rzetelna.Ale szanowna Redakcja ma chyba gdzieś forumowiczów. Stałych i przelotnych czytelników. Jeśli nie macie czasu dla nas, to dla kogo macie? Jeśli nie my jesteśmy ważni dla Was, to kto? Dzięki za informację ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 3 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2013 No to czekamy na odpowiednio sformułowany zestaw pytań i podstawowych informacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts