Czarx_xC Napisano 3 stycznia 2013 Napisano 3 stycznia 2013 Witam,Posiadam wzmacniacz yamaha rx-v430rds. Chcę dokupić do niego głośniki.Niestety nie jestem obeznany w temacie i proszę o jakieś porady.Ustawiony będzie w pokoju o powierzchni około 16 m². Nie zależy mi na głośnym słuchaniu muzyki, tylko na dobrej jakości dźwięku.Z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 3 stycznia 2013 Napisano 3 stycznia 2013 Witaj.Twoja Yamaha, to amplituner kina domowego. Obawiam się, że o dobrą jakość, będzie ciężko. Nie podałeś podstawowych wiadomości, które są przydatne w doborze sprzętu. O budżecie już nie wspominając . Odpisz, cytując
Adamc Napisano 3 stycznia 2013 Napisano 3 stycznia 2013 Ostatnio na forum najczęściej zajmuję się wklejaniem poniższego posta z zaleceniem przeczytania i ustosunkowania się do jego treści. Tym razem zrobię tak samo. Nie, żebym jakiś specjalnie wredny był - chodzi o szansę na sensowną odpowiedź>http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...amp;#entry92407 Odpisz, cytując
Angel Napisano 3 stycznia 2013 Napisano 3 stycznia 2013 Noo, ale przez to jaki popularny się stałem A tak zupełnie poważnie, mocodawcy tego forum mieli umieścić/przypiąć wątek, w którym miały być umieszczone wzorcowe pytania. By nowo przybyli na forum wiedzieli jakie pytania trzeba zadać, jakich informacji udzielić, by odpowiedź mogła być w miarę rzetelna.Ale szanowna Redakcja ma chyba gdzieś forumowiczów. Stałych i przelotnych czytelników. Jeśli nie macie czasu dla nas, to dla kogo macie? Jeśli nie my jesteśmy ważni dla Was, to kto? Odpisz, cytując
Czarx_xC Napisano 3 stycznia 2013 Autor Napisano 3 stycznia 2013 Cytat Noo, ale przez to jaki popularny się stałem A tak zupełnie poważnie, mocodawcy tego forum mieli umieścić/przypiąć wątek, w którym miały być umieszczone wzorcowe pytania. By nowo przybyli na forum wiedzieli jakie pytania trzeba zadać, jakich informacji udzielić, by odpowiedź mogła być w miarę rzetelna.Ale szanowna Redakcja ma chyba gdzieś forumowiczów. Stałych i przelotnych czytelników. Jeśli nie macie czasu dla nas, to dla kogo macie? Jeśli nie my jesteśmy ważni dla Was, to kto? Dzięki za informację ?? Odpisz, cytując
Angel Napisano 3 stycznia 2013 Napisano 3 stycznia 2013 No to czekamy na odpowiednio sformułowany zestaw pytań i podstawowych informacji. Odpisz, cytując
Recommended Posts