Leszek D. Napisano 26 stycznia 2007 Autor Napisano 26 stycznia 2007 Witam Podłączam już od miesiąca zestaw VSX-416 z DV 393 Pioneera /z instrukcją w ręku/ i wciąż na 5 głośników grają tylko 2 przednie! Radio gra na wszystkich ale juz DVD nie. Podłączyłem potrójnym czinczem i coaxialem, i nie wykrywa DIGITALa na wyświetlaczu. Nie mam juz koncepcji. Help Odpisz, cytując
cz58y Napisano 26 stycznia 2007 Napisano 26 stycznia 2007 Jesteś pewien, że z odtwarzacza wychodzi sygnał 5.1. Sprawdź w ustawieniach. Odpisz, cytując
Fono Master Napisano 26 stycznia 2007 Napisano 26 stycznia 2007 Musi być płyta /z filmem lub muzą/ z dolby digital np. 5.1 i odtwarzacz polączony z ampli kablem optycznym lub coaxialnym. Odpisz, cytując
Leszek D. Napisano 27 stycznia 2007 Autor Napisano 27 stycznia 2007 znowu walczyłem i nic, w ustawieniach mam włączone: wyjście cyfrowe, dolby digital, DTS, 96kHz>48kHz, MPEG>PCM sprawdzałem na paru filmach na których widnieje Dolby Digital, na płytach audio /orginalnych!/ nie widze nigdzie Dolby Digital kabel coaxial nówka sztuka, sprawdzałem tez zwykłym cinczem /ponoc mozna/ i wciaz lecą tylko dwie kolumny Odpisz, cytując
cz58y Napisano 27 stycznia 2007 Napisano 27 stycznia 2007 Nie znam tego modelu odtwarzacza, ale Cytat w ustawieniach mam włączone: wyjście cyfrowe, dolby digital, DTS, 96kHz>48kHz, MPEG>PCM w zakładkach gdzie jest PCM ustaw na Bitstream. U mnie tak działa w Panasonic'u. Odpisz, cytując
Leszek D. Napisano 29 stycznia 2007 Autor Napisano 29 stycznia 2007 w zakładce PCM ma tylko MPEG lub MPEG>PCM, więc raczej nie ma to znaczenia trzy dni ryłem bruzdy w ścianie na drmo? Odpisz, cytując
Recommended Posts