czuras Napisano 1 lutego 2008 Udostępnij Napisano 1 lutego 2008 Witam!!! Zamierzam kupić Nagrywarkę DVD z HDD która byłaby jednocześnie dobrym odtwarzaczem dvd do kina domowego---co byscie polecili ?---z gory dziekuje za sugestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 4 lutego 2008 Udostępnij Napisano 4 lutego 2008 Proponuję koniecznie model z twardym dyskiem. Pojemność dysku zależnie od potrzeb i grubości portfela. Jakościowo najlepszy sprzęt produkują: Panasonic, Pioneer i Sony (kolejność przypadkowa - alfabetyczna). Pod względem funkcjonalnym warto także brać pod uwagę wyroby LG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 4 lutego 2008 Udostępnij Napisano 4 lutego 2008 No ja jeszcze nie słyszałem o nagrywarce która jednoczesnie byłaby dobrymodtwarzaczem DVD , zwłaszcza ze skompresowanych płyt,które sama nagra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 4 lutego 2008 Udostępnij Napisano 4 lutego 2008 Mówisz o divX? Do tego wystarczy dokupić zabawkę typu manta. Czuras pytał o odtwarzacz DVD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józek Napisano 9 lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 lutego 2008 WitamMam dla ciebie złą wiadomość, jeśli nagrywać płyty DVD i odtwarzać w dobrej jakości to niestety musisz kupić 2 urządzenia:prostą niezbyt drogą nagrywarkę oraz dobry odtwarzacz DVD w oddzielnym urządzeniu, jak dobry zależy od twojego budżetu - nie znam go więc trudno coś doradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 9 lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 lutego 2008 I ja właśnie tak mam ,dwa oddzielne urządzenia a dysk twardy jest w tunerze satelitarnym /Humax/.>Pablo1964 nie myślę o żadnym DiVixie tylko o normalnym nagrywaniu.Jeżeli masz nagrywarkę z twardym dyskiem i zapiszesz film w najwyższej dostepnej jakości /chodzi o nagrywarkę/a nasz w menu możliwość podglądnięcia jaka pojemnośc ma ten plik .........................to się zdziwisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 9 lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 lutego 2008 Masz rację, jednak najwyższa jakość na HDD przewyższa jakość DVD. Nagrywając w jakości DVD, nie ma tego problemu. Mam Sony RDR-HX910 i uważam, że doskonale spełnia także funkcję odtwarzacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 Jaki właściwie jest dobry odtwarzacz DVD. Ten co się nie psuje czy ten co dobrze gra. Jak dobrze gra , to jak ma grać. Dla jednego dobrze grającym odtwarzaczem może być już sławetna Manta, a dla kogoś innego z odtwarzacz dyskiem HDD400GB za 3kzł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 "Warunki" stawia TV,wyświetlacz czy projektor ,im lepsze tym bardziej pokażą różnicę pomiędzysłabym a dobrym DVD /tak jak dobre kolumny przy stereo potrafia obnażyć "słabość" urządzeńtowarzyszacych/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 3 marca 2008 Udostępnij Napisano 3 marca 2008 A więc pytanie jaki masz telewizor.Czy ma np wejście HDMI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 3 marca 2008 Udostępnij Napisano 3 marca 2008 Cytat Zamierzam kupić Nagrywarkę DVD z HDD Za jaką kwotę chcesz kupić nagrywarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 3 marca 2008 Udostępnij Napisano 3 marca 2008 czuras założył nowy wątek, więc ten zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts