Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam!!! Zamierzam kupić Nagrywarkę DVD z HDD która byłaby jednocześnie dobrym odtwarzaczem dvd do kina domowego---co byscie polecili ?---z gory dziekuje za sugestie
Napisano
Proponuję koniecznie model z twardym dyskiem. Pojemność dysku zależnie od potrzeb i grubości portfela. Jakościowo najlepszy sprzęt produkują: Panasonic, Pioneer i Sony (kolejność przypadkowa - alfabetyczna). Pod względem funkcjonalnym warto także brać pod uwagę wyroby LG.
Napisano
Witam

Mam dla ciebie złą wiadomość, jeśli nagrywać płyty DVD i odtwarzać w dobrej jakości to niestety musisz kupić 2 urządzenia:
prostą niezbyt drogą nagrywarkę oraz dobry odtwarzacz DVD w oddzielnym urządzeniu, jak dobry zależy od twojego budżetu - nie znam go więc trudno coś doradzić.
Napisano
I ja właśnie tak mam ,dwa oddzielne urządzenia a dysk twardy jest w tunerze satelitarnym /Humax/.

>Pablo1964 nie myślę o żadnym DiVixie tylko o normalnym nagrywaniu.
Jeżeli masz nagrywarkę z twardym dyskiem i zapiszesz film w najwyższej dostepnej jakości /chodzi o nagrywarkę/
a nasz w menu możliwość podglądnięcia jaka pojemnośc ma ten plik .........................to się zdziwisz.
Napisano
Masz rację, jednak najwyższa jakość na HDD przewyższa jakość DVD. Nagrywając w jakości DVD, nie ma tego problemu. Mam Sony RDR-HX910 i uważam, że doskonale spełnia także funkcję odtwarzacza.
Napisano
Jaki właściwie jest dobry odtwarzacz DVD. Ten co się nie psuje czy ten co dobrze gra. Jak dobrze gra , to jak ma grać. Dla jednego dobrze grającym odtwarzaczem może być już sławetna Manta, a dla kogoś innego z odtwarzacz dyskiem HDD400GB za 3kzł.
Napisano
"Warunki" stawia TV,wyświetlacz czy projektor ,im lepsze tym bardziej pokażą różnicę pomiędzy
słabym a dobrym DVD /tak jak dobre kolumny przy stereo potrafia obnażyć "słabość" urządzeń
towarzyszacych/.
  • 4 weeks later...
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...