Artur Brol Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ja mam jeszcze cos takiego. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Po Sol Invictus włączyłem Introduce Yourself i przyznam, że zwątpiłem.... zacząłem sprawdzać czy na pewno mam wszystko wpięte jak należy. Obie płyty brzmią po prostu tragicznie źle... Dopiero Angel Dust przywrócił mi wiarę w sprzęt i uszy 😁. Szok, jak bardzo różnią się realizacje płyt. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Edytowano 3 godziny temu przez soberowy 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu Kolejna bardzo dobrze brzmiąca płyta RHCP... A jak coś jest lepiej nagrane, to i sama muzyka wydaje się nawet lepsza. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu Niestety więcej ich albumów nie posiadam. Wysoko cenię pierwszą płytę, jednak to 'east of the sun, west of the moon' skradła moje serce już na początku lat 90. Pamiętam jakby to było wczoraj gdy kupowałem moją pierwszą kasetę magnetofonową. Spośród kilkudziesięciu kaset wybrałem właśnie tę, nie mam pojęcia czemu. Później 'crying in the rain' wybrzmiewało z żółtej Unitry 😅 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts