BlaBla Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Odważne! Broni się? Mało powiedziane, czasem lepsze od oryginałów. Na pewno wartościowe. Kto miał okazję widzieć spektakl "Kombinat" w Poznańskim Teatrze Muzycznym, wie doskonale jak bardzo "plastyczną" materią jest muzyka i poezja Grzegorza Ciechowskiego. I nie świętokradztwem, a właśnie największym komplementem dla artysty jest próba przetworzenia jego dzieła oraz inspiracja jaką daje. Czy efekt jest lepszy, czy gorszy od oryginału, to oczywiście kwestia gustu. Te wykonania i interpretacje, ten wokal i aranżacje świetnie się bronią. Kasia Lins - Obywatelka K.L. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A gdzie tam, u mnie gra tak samo ... 😁😁😁 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pewnie Twój Moon jest poprawnie skonstruowany, zatem pytanie kieruje do tych którzy nie mają bezpłciowych wzmacniaczy żart oczywiście, poniosło mnie 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Słyszycie różnicę? Różnica jest ogromna rzeczywiście. Niestety ani jedno ani drugie brzmienie nie dla mnie. Może jakby je złożyć do kupy...?😁. Bylby pelen zakres. Przynajmniej moje uszy tak mówią. A ja im ślepo wierzę i z nimi nie dyskutuję 😉 Tymczasem ściągnąłem w łejwach całą dyskografię zespołu Bloto, bo z dostępnością plyt w normalnych cenach jest słabo. Łącznie z pre-orderem wykonań koncertowych, dostępnych na razie tylko w formie kasety... Że komuś się chce w to jeszcze bawić..... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Pewnie Twój Moon jest poprawnie skonstruowany, zatem pytanie kieruje do tych którzy nie mają bezpłciowych wzmacniaczy żart oczywiście, poniosło mnie A to przez Moony miałem słuchać ? Michał, wyczuwam żart przeca. 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 2 godziny temu, soberowy napisał: Słyszycie różnicę? 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts