BlaBla Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) @Raf_raf, dzisiaj nawet u mnie to zagrało chwilę ale nie miałem nastroju na solo-piano 😉. Dopiero co ukazała się jego płyta Passion, a pod koniec 2025 chyba jeszcze jedna, czy dwie.... Posłuchałem, ale uczucie się nie zrodziło 😂. Za to tutaj... coś może z tego być! Współczesny jazz-rock, świetnie zagrany, taki spod sztandaru Soft Machine. Słuchałem jakiejś ich poprzedniej płyty i tak sobie to zagrało ale TO jest dobre. Edytowano 7 godzin temu przez BlaBla Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) https://en.wikipedia.org/wiki/Live..._in_the_Heart_of_the_City#Double_CD_version Jak dla mnie, jedna z najlepszych płyt koncertowych, ever 😇 Edytowano 1 godzinę temu przez pairtick 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A dziś słucham radia i ciekawej audycji w 357 o muzyce gotyckiej… 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts