Grzesiek202 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Fajnie, że komuś jeszcze się podoba. W nagrywaniu płyty brał udział Pan, który mi sprzedał pierwsze bowersy :). Odpisz, cytując
sonique Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 godziny temu, michaudio napisał: Na QR5 Audiovectora Bardzo ciekawe kolumny, jak i cała seria QR, gratuluję. Choć QR5 zdecydowanie najlepsze. I chyba właśnie muzyka elektroniczna różnej maści pasuje do nich najlepiej. Czy się mylę?;) Edytowano 1 godzinę temu przez sonique Odpisz, cytując
michaudio Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu QR5 muzycznie są uniwersalne, ale wolę je z lampą set niż z tranzystorem. W takim zestawie brzmią soczyście, klarownie, basu nie brakuje, chyba że nie ma go w nagraniu. Wpasowały się w moje preferencje, pomieszczenie. Dlatego zestaw cieszy już trzeci rok i jeśli miałbym je zmienić, to na QR7SE. Ale poczekam na rozsądnie wycenione używki. 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu (edytowany) QR7 czy nawet QR7SE niekoniecznie zabrzmią lepiej i może się zdarzyć, że i tak zostaniesz przy QR5. Właściwie głównie one spośród całej serii cieszą się niesłabnącą estymą. Jedynie właśnie 7-mek nie słuchałem. A u mnie teraz „Objawienie” Skrzeka z ww. płyty prosto w me uszy z Audio Physic Tempo 25. Też biedy nie ma. Cztery niskotonowe osiemnastki swoje robią…:) Edytowano 1 minutę temu przez sonique Odpisz, cytując
Recommended Posts