pairtick Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu W nawiązaniu do sąsiedniego wątku, terapia indywidualna 75 dB 😁 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, soberowy napisał: Koncertowo No @soberowy ale trafiłeś!!!! 🤩 Ten album mieści się w moim dychu wszechczasów wszystkiego 😎 !!!! Ciut inna wersja, na mojej u dołu dysku jest tylko "Made in W. Germany". Ale też staroć, jedna z moich pierwszych kupionych plyt, jeszcze w liceum. Trzymam z sentymentu, bo plyta niestety podniszczona przez haniebne używanie w samochodzie...🤨. Ale wciąż gra! Szukam wydania, które będzie godnym następcą. Może shm-cd...., a może ktoś wyda sacd.... 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Osobiście polecam amerykański target lub pierwsze europejskie wydanie blue swirl, oba z 1984 😀 Lecimy dalej 😀 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, soberowy napisał: Osobiście polecam amerykański target lub pierwsze europejskie wydanie blue swirl, oba z 1984 Skąd Ty je bierzesz z Discogs? Przeca Ciebie chyba jeszcze nie było na świecie 😉😏 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Hehe, głównie z UK choć i zdarzyło mi się coś w USA kupić 😉 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Za mną coś chodziło od kilku dni i nie wiedziałem co, oglądam się żeby zobaczyć, a tam Czesiu!!! Wolę inne jego plyty, zwlaszcza Aerolit ale tej dawno nie słuchałem. Krążki na fotce nieco się różnią od siebie, na żywo jeden jest złoty, a drugi srebrny. CZESŁAW NIEMEN - Idee Fixe, 2023 Polskie Nagrania, Hybrid SACD, mastering do tego wydania robiony specjalnie i osobno dla warstw cd i sacd. Odpisz, cytując
Recommended Posts