BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dziś wieczorem w Sali Ziemi dwa duety: kontrabas-gitara oraz kontrabas-fortepian. Oto jeden z nich. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu A dziś 1982 vs 1990 Enjoy five miles out…, a wy którą wybieracie? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: a wy którą wybieracie? Jasne, że 82. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu Oddaję głos na DM. Dwa dni temu słuchałem, po latach. Świetnie nagrana płyta. Chociaż w 1990 traktowałem ich jako elektro-disco-muło-pop i nie było mowy, żebym tego słuchał, a wyczesani koledzy w butach z blachami budzili u mnie jedynie uśmiech politowania. Nadal większość ich płyt jest dla mnie ciężko strawna, ale ta, to jest top. Po latach doceniłem, widziałem na koncercie, a pan David ma u mnie szacunek dzielnicy 😁. Niedawno przemęczyłem całą dyskografię MO i cóż... nie moja bajka. Fajne wydanie pokazałeś. Gratuluję. Odpisz, cytując
Recommended Posts