Jarek Ch. Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Rosalia płyta Lux na żywo. Zaryzykuję i powiem, że nie ma dziś bardziej ekscytującej gwiazdy pop? niż ona. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Dobrze zrealizowany album, wieczorkiem brzmi zajefajnie. 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Mam i ja 😉 Dysk właśnie wylądował😉 1 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Też często wracam do tej płyty. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, soberowy napisał: Dobrze zrealizowany album, wieczorkiem brzmi zajefajnie. Dołączam do klubu posiadaczy plyty (nawet wersja jpn mi się trafiła). Zgadzam się, że jakość nagrania można ocenić jako spektakularną. 8 godzin temu, Jarek Ch. napisał: Rosalia płyta Lux na żywo. Zaryzykuję i powiem, że nie ma dziś bardziej ekscytującej gwiazdy pop? niż ona. Z gatunku pop polecam jeszcze RAYE. Widziałem ją okazjonalnie (bo nie znam dziewczyny) na ubieglorocznym openerze. Przyznam, ze nie byłem przygotowany mentalnie i fizycznie na taki koncert. Szok, ale w takim pozytywnym wydaniu. Smak klimatu można poczuć tu: https://tidal.com/album/382817107/u Tylko trzeba to przenieść w głowie na plenerowy koncert w 35 stopniach upału i trochę większej publice. Odpisz, cytując
Recommended Posts