Jolero Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 Witam.Który amplituner bardziej opłaca się zakupić?Który jest lepszy?Harman Kardon AVR 247, czy Onkyo TX-SR 605.Grałoby to z Frontami JBL E 80 Nort. , center i suround koda 707. Odsłuchując harmaha w stereo z jbl e80 byłem zachwycony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frog Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 Jeśli słuchasz to tylko Harman, jeśli chcesz bajery - Onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 Cytat ... Odsłuchując harmaha w stereo z jbl e80 byłem zachwycony. Skoro byłeś zachwycony Harman'em w stereo, to brać I piszę to całkiem serio :!: Jak by nie patrzeć - to Ty będziesz tego słuchał, nie my... Co do KD - Harman też się sprawdzi... No chyba, że masz jeszcze możliwość dla porównania, posłuchać tego Onkyo z JBL E80 - wiadomo, że nie zaszkodzi... Jeśli natomiast nie, to ze spokojem możesz zostać przy Harmanie. Skoro byłeś zachwycony, to żałował raczej nie będziesz. Tak, czy nie No Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 Praktycznie sam już dokonałeś wyboru. Harman Kardon AVR 247 z głośnikami JBL to prawidłowe połaczenie. Miałem możliwość słuchania takiego zestawienia i grało to całkiem znośnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny T Napisano 12 lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 lutego 2008 Miałem podobny problem, a swoje uwagi umieściłem w poście "Harman Kardon AV147 / DVD27 / HKTS11 czy ONKYO TX-SR605 / DV-SP405E / HKTS11" - parę postów niżej. Co prawda tyczy się on małych głośników, ale przynajmniej tych samych do obu amplitunerów a to że to jest AVR147, a nie AVR247 ma małe znaczenie przy tego typu głośnikach, zatem uwagi powinny być słuszne.Sam postawiłbym jednak na HK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 13 lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 lutego 2008 Lepiej w tym zestawieniu zagra H/K. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts