tomasz777 Napisano 25 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2014 szukam glosnikow do nad c 326bee,pokoj okolo 20m,muzyka rock metal.zalezy mi na szybkim kontrolowanym basie,dobrej srednicy i oczywiscie detaliczna gora ale nie mecząca.budzet okolo 2000.Mysle ze najlepiej glosniki podstawkowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2014 B&W 685 , może lekko nie odpowiadać średnica... bo to pojecie względneNo ale nie łudźmy się, basu z podstawkowych nie wyciągniesz, względnie... z małym subem...chyba ze gałka poleci na godzinę12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2014 Też w pierwszej chwili pomyślałem o B&W. Ale może raczej o używanych. Trzeba by się rozejrzeć co dostaniesz w swoim budżecie.Bardzo udana była seria CM (nie CDM). Ale w tej chwili nie mam czasu by popatrzeć w jakich pieniądzach to można kupić. Pewnie drożej. Oczywiście jeśli mówimy o pełnej średnicy, to chyba poszukałbym czegoś innego. Muzyczny_gościu, co do niskich tonów, autor wątku nie pisał, że chce aby były potężne czy nisko schodzące, ale szybkie i kontrolowane. Więc wiele dobrych monitorów spełni te założenia. Pozdrawiam.Tomasz777, tak mi właśnie przyszło do głowy, że do Twojego opisu pasowałyby monitory firmy Xavian. Moim zdaniem tak właśnie mogą zagrać z NADem. Tylko znów ta cena . Ale jeszcze popatrzymy, poszukamy. Może koledzy coś podpowiedzą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 25 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2014 Mogły by byc tez kolumny wolnostojace ale w cenie 2000 chyba nie bedzie nic ciekawego.Podstawkowce sa z rególy tansze.Fajnie tez zeby niskie tony nisko zeszly ale wiem ze malo ktore podstawkowce to potrafią.Mysle ze za ta kwote podstawkowe kupie o klase wyzsze niz wolnostojace.Moze ktos slyszal monitor audio rx2 lub pardagim mini monitor v7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miles Napisano 25 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2014 Redaktor słyszał.Paradigmy masz opisane na tej stronie w zakładce "Testy" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2014 Witaj,proponowałbym posłuchać Paradigm Mini Monitor v.7 oraz Dali Zensor 3. Jeśli mógłbyś trochę zwiekszyć budżet, świetna propozycja są Focal Aria 906, przy niższym budżecie Focal Chorus 706.Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts