bombel84 Napisano 30 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2014 Witajcie.Dzisiaj przyszła do mnie przesyłka z tym sprzętem (był używany) podłączyłem wszystko jednak okazało się że sub pierdzi, myślałem że kable że wtyki - wszystko sprawdzone - podpinane pod różne źródła pod różne wejścia cały czas to samo:https://www.dropbox.com/s/atm242taeidzr29/00034.MTSZ tego co mi wiadomo zestaw nie był jakoś super eksploatowany, co z tym można zrobić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 31 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2014 Wymienić głośnik (ewentualnie zregenerować) - niewykonalne w tym przypadku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 31 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2014 Jakich kabli uzywasz do zestawu? W ogóle to nie podłączyłeś pod wzmacniacz satelit? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 31 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2014 Witam.Jeżeli wynika to z jakichkolwiek uszkodzeń, bądź wadu ukrytych, to najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie odesłąnie sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 31 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2014 Ktoś Ci po prostu wcisnął zestaw z zajeżdżonym woofer'em w subie. Kontaktuj się ze sprzedającym, bo jeśli nie było informacji o uszkodzeniu to zakrawa na oszustwo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombel84 Napisano 1 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2014 Witajcie.Sprzęt oddałem do sprawdzenia - wszystko jest ok cała elektryka i elektronika tylko tak jak piszecie sub zajechany, nie będę wysyłał towaru spowrotem bo to kolejne koszty i czas.Powiedzcie mi jaki sub z tych na allegro będzie dobrym - może nawet lepszym zamiennikiem tego suba oryginalnego ?Mówimy o jakiś ograniczonych kosztach do 160zł max Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 1 lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 lutego 2014 Szkoda że wcześniej nie pisałeś bo mam zestaw logitech z-5500 w pełni działający za 400zł do oddania ;](z mocniejszym subem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts