bombel84 Napisano 30 stycznia 2014 Napisano 30 stycznia 2014 Witajcie.Dzisiaj przyszła do mnie przesyłka z tym sprzętem (był używany) podłączyłem wszystko jednak okazało się że sub pierdzi, myślałem że kable że wtyki - wszystko sprawdzone - podpinane pod różne źródła pod różne wejścia cały czas to samo:https://www.dropbox.com/s/atm242taeidzr29/00034.MTSZ tego co mi wiadomo zestaw nie był jakoś super eksploatowany, co z tym można zrobić ? Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 31 stycznia 2014 Napisano 31 stycznia 2014 Wymienić głośnik (ewentualnie zregenerować) - niewykonalne w tym przypadku? Odpisz, cytując
Celdur Napisano 31 stycznia 2014 Napisano 31 stycznia 2014 Jakich kabli uzywasz do zestawu? W ogóle to nie podłączyłeś pod wzmacniacz satelit? Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 31 stycznia 2014 Napisano 31 stycznia 2014 Witam.Jeżeli wynika to z jakichkolwiek uszkodzeń, bądź wadu ukrytych, to najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie odesłąnie sprzętu. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 31 stycznia 2014 Napisano 31 stycznia 2014 Ktoś Ci po prostu wcisnął zestaw z zajeżdżonym woofer'em w subie. Kontaktuj się ze sprzedającym, bo jeśli nie było informacji o uszkodzeniu to zakrawa na oszustwo... Odpisz, cytując
bombel84 Napisano 1 lutego 2014 Autor Napisano 1 lutego 2014 Witajcie.Sprzęt oddałem do sprawdzenia - wszystko jest ok cała elektryka i elektronika tylko tak jak piszecie sub zajechany, nie będę wysyłał towaru spowrotem bo to kolejne koszty i czas.Powiedzcie mi jaki sub z tych na allegro będzie dobrym - może nawet lepszym zamiennikiem tego suba oryginalnego ?Mówimy o jakiś ograniczonych kosztach do 160zł max Odpisz, cytując
Celdur Napisano 1 lutego 2014 Napisano 1 lutego 2014 Szkoda że wcześniej nie pisałeś bo mam zestaw logitech z-5500 w pełni działający za 400zł do oddania ;](z mocniejszym subem) Odpisz, cytując
Recommended Posts