Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, planuję zakupić słuchawki dokanałowe do Samsunga Galaxy S2 w granicach 100zł, z oryginalnych zrezygnowałem.
Z muzyki słucham w sumie wszystkiego co w ucho wpadnie (dubstep, reggae, rap, rock, czasami muzykę klasyczną).
Ważne jest, żeby dobrze i dość głośno grały (głęboki bas, czysty dźwięk i wyraźny wokal).
Na słuchawkach się nie znam, dlatego piszę z prośbą o doradzenie mi jakiś przyzwoicie grających.
Pzdr icon_wink.gif
Napisano
Jeśli to zły dział, to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego.
Nawiązując do Branwavz Beta, z tego co czytałem, to kabel idzie do góry, wolałbym, żeby szedł na dół icon_neutral.gif
Napisano
Mi aż tak bardzo to nie przeszkadza, możesz tutaj pisać icon_wink.gif. Zaproponowałem Ci zapytać w tamtym dziale, bo tam jest więcej osób mających wiedzę na ten temat. Ja się na słuchawkach za bardzo nie znam, choć w cenie do 100 zł, pewnie kupiłbym te Beta (odpowiada mi opis charakterystyki ich brzmienia).
Pozostałe, jak dla mnie różnią się wyglądem i jakością wykonania, co widać i zapewne kształtuje też zależnie od modelu, wzrost ich ceny.
Napisano
Czytałem Recenzję (Klik)na temat słuchawek Philips SHE3590.
Ich cena nie przekracza 50zł, a grają podobno nadzwyczaj dobrze.
Co możesz o nich powiedzieć ? Wydają się być atrakcyjną ofertą, jeszcze w tej cenie.
Jeśli chodzi o betę, to bardzo przeszkadza mi w nich to, że kabel idzie do góry icon_neutral.gif .
Napisano
Z tym kablem chodzi mi o wygodę.
Na przykład w zimie, mając na sobie czapkę musiałbym ją zdjąć, żeby przewlec kabel za ucho, a w słuchawkach z kablem do dołu nie ma tego problemu. icon_smile.gif