martin1414 Napisano 7 lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 lipca 2014 Witam, to moj pierwszy temat ba tym forum nie wiem czy pisze w dobrym dziale jeeli nie to moj blad Czy ktos moze mial lub ma stycznosc badz pojecie na temat tych dwoch glosnikow przenosnych? Byłem wczoraj w mediamarkt i bylem prawie pewien na Flipa2 ale jak uslyszalem charge tk sie zdziwilem i juz sam nie wiem, co mam wybrac. Niby charge ma 2W mniej ale gra chyba glosniej z tego co slyszalem, charge ma rowniez baterie 6000maH a flip2 ma tylko 2000maH. Znowu flip2 ma radiofm i niby te dwa waty wiecej ale nie jestem przekonany. Jezeli ktos cos wie na ten temat i moglby mi cos doradzic to bede wdzieczny cena charge to 530 Flip2 550zl wybieram tylko sposrod tych glosniczkow Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 8 lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 lipca 2014 Witam.Nie ten dział. Powinieneś zapytać tutaj :http://forum.audio.com.pl/PC-Audio-iPhone-iPod-f5.html [ PC-Audio/iPhone/iPod ]W sumie to nie zaszkodzi przejrzeć kilka tematów. Z tego co pamiętam, to ktoś jakiś czas temu, poszukiwał pomocy odnośnie podobnych rozwiązań.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 8 lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 lipca 2014 Przeniosłem ten wątek do właściwego działu...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin1414 Napisano 9 lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2014 Wiec jak to jest z tymi głosnikami ktoś coś wie? Ktoś pomoże? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 9 lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 lipca 2014 Porównywałem oba i lepiej wymiata JBL Charge, i ma akumulator do ładowania telefonu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rico Napisano 18 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2014 Podbijam temat - ponieważ zastanawiam się nad zakupem tego głośnika JBL i chciałem się dowiedzieć czy w tym przedziale cenowym jest to dobry wybór, oraz czy na jakość dźwięku nie traci ze względu na łączność bezprzewodową Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Możesz śiało brać. Obejrzyj jeszcze Cherge 2 i Pulse, może wpadną Ci w ucho. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts