zieluwid Napisano 11 września 2014 Udostępnij Napisano 11 września 2014 No myślałem, że szukasz czegoś w miarę pilnie, skoro sprzedałeś cały sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 11 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2014 Mogę chwilkę zaczekać, wiadomo jest ciekaw nowych kolumn, ale jakoś dam radę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 11 września 2014 Udostępnij Napisano 11 września 2014 Rozumiem, w sumie niegłupie podejście. Zawsze można liczyć, że się trafi na coś fajniejszego, na jakąś super okazję. Choć i to według mnie jest jeśli nie okazja, to bardzo dobra cena. Czyli ile tak maksymalnie mógłbyś dać za kolumny? To popatrzymy jeszcze. A nóż, widelec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 11 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2014 Maksymalnie mogę dać 700-800 zł, wiadomo jeśli trafi się jakaś okazja to mógłbym coś jeszcze wyskrobać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 11 września 2014 Udostępnij Napisano 11 września 2014 No to żeby kupić coś fajniejszego, to trzeba będzie dołożyć. Przynajmniej na ten moment nic fajniejszego nie widziałem. W sumie jak masz nadal ten wzmacniacz, to mógłbyś zaszaleć i pójść na całość. To już byłaby znaczna różnica. A z czasem dokupiłbyś lepszy wzmacniacz. Przynajmniej miałbyś większą motywację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 12 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2014 Niestety kwota którą podałem jest maksymalna, nie chcę więcej przeznaczać na głośniki.Dzwoniłem do sprzedającego od kolumn DALI umówiliśmy się, że zmieni cenę na 600 zł i je wezmę, zgodził się, mówił że w przeciągu 10 minut zmieni cenę.Mija 6 godzina a cena nadal nie zmieniona a sprzedając nie odpowiada...Obawiam się kupić te kolumny od tego sprzedającego, nawet po normalnej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 12 września 2014 Udostępnij Napisano 12 września 2014 No nie wiem. Ja bym się nie parował na siłę o 30 zł. Jak nie chcesz ich kupić, to trzeba poczekać. nie widziałem nić nadzwyczajnego do kupienia na ten moment. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 13 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2014 Nie chodzi o cenę, chodzi o sam fakt, sprzedający sam zaproponował, że musi za nie dostać 600 zł, no to super, proszę zmienić cenę i je od razu kupuje, ceny nie zmienił oraz nie odpowiada.Nie chce po zakupie mieć problemów z miesięczną przesyłką lub w ogóle jej nie otrzymać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 13 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2014 Dali 505 nieaktualne z tego co widzę, jak się domyślam sprzedał komuś na miejscu lub wycofał ofertę.Więc szukamy dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 13 września 2014 Udostępnij Napisano 13 września 2014 Ja pierdziu... sory kolego, ale normalnie dałeś d... Trzeba się było dłużej zastanawiać Szukaj sobie ale twierdzę, że w tej cenie długo nic równie dobrego nie znajdziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 14 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2014 Spokojnie to tylko głośniki...Nie przywiązuje do tego aż takiej wagi, jeśli nie to to na pewno trafią się jakieś inne. Do tego pisałem wyżej, że nie spieszy mi się z zakupem.A i jeszcze jedna prośba, takie uwagi typu dałeś d... zachowaj proszę następnym razem dla siebie.Przy okazji kilka nowych ofert:Jamo E850 JAMO E-855 DIORA ZGB-80-8-903 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 14 września 2014 Udostępnij Napisano 14 września 2014 Ok, nie ma sprawy. Wszystko zostawię dla siebie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 14 września 2014 Udostępnij Napisano 14 września 2014 No niestety MAreve, ale F1angel ma rację. Za te pieniądze, trudno znaleźć lepsze kolumny, niż te Dali i to fakt.I nie ma co się obrażać. Tak więc nie czuj się urażony, ale co do tych nowych typów względem Dali 505, mogę je określić mianem 3D. A o d, już było wspomniane wcześniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 15 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2014 Jasne, może być i tak że lepszych się znaleźć nie uda. Sprzedający nie odbierał telefonu, nie chciałem kupować ich na siłę, a później o nie walczyć albo co gorsza o pieniądze, które bym mu wpłacił.Wolę na spokojnie poszukać nawet czegoś słabszego i mieć pewność, że głośniki do mnie dotrą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 15 września 2014 Udostępnij Napisano 15 września 2014 Proponowałbym Ci rozglądać się za kolumnami w granicach 800 zł i wzwyż. Jak pisałem wcześniej wzmacniacz obecnie masz, wiec bedziesz mógł na nich grać tak, czy inaczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 15 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2014 Dobra zróbmy do 1000 zł, więcej naprawdę przeznaczyć nie mogęNa razie zostanę przy starym wzmacniaczu, a później zobaczymy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 15 września 2014 Udostępnij Napisano 15 września 2014 To już lepiej.Bo widzisz, chodzi mi o to, że ostatnio składałeś zestaw w podobnym przedziale cenowym. Teraz szukasz innego, lepszego, do większego pomieszczenia, ale znów w podobnym przedziale cenowym. Wniosek jest prosty, chcesz lepiej, ale na takich warunkach się nie da.Miałeś bardzo fajne Kefy podstawkowe za 500 zł, a teraz chcesz podłogowe za 600 zł ... Ale za 1000 zł to już trochę trochę lepiej.Tutaj masz świetne kolumny :http://allegro.pl/alr-jordan-nummer-3-kolu...4594076635.html [ ALR JORDAN Nummer 3 ]oraz tutaj :http://allegro.pl/acoustic-energy-evo-3-cz...4584094042.html [ACOUSTIC ENERGY EVO 3 ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 17 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2014 Szczerze mówiąc jedne i drugie średnio mi się podobają, choć jeśli miałbym wybierać wybrałbym ALR Jordan, co o nich możesz powiedzieć?Podoba mi się to, że są one z drewna a nie jak większość oklejane."Grają sucho ale neutralnie . Potrzebują mocnego wzmacniacza" czy aby na pewno mój da radę?Dzwoniłem do sprzedającego i niestety podniósł on cenę do 1100 zł.Co sądzisz o tych głośniczkach ?http://allegro.pl/dali-104-jubilee-od-pier...4603870801.htmlDali 104 Jubilee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 17 września 2014 Udostępnij Napisano 17 września 2014 Bardzo fajne kolumny, proponowałem Ci ten model wcześniej, ale w dużo lepszym stanie. Tutaj głośnik wymaga wymiany zawieszenia. Ciekawe jak z resztą głośników ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 18 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2014 Niestety muszę odrzucić te kolumny, ich stan mi nie odpowiada oraz cena będzie na pewno wyższa niż obecnie.Może coś z tego jest warte uwagi ?ALR Nummer 4 . 0114 Tonsil fenix II HECO PROFESSIONAL 550Gale 3030 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 18 września 2014 Udostępnij Napisano 18 września 2014 Te ALR są w opłakanym stanie, a dodatkowo, ten sprzedający ma ceny z kosmosu. Reszta tak sobie, a jeszcze jedno mnie troszkę zbiło z tropu. Nie rozumiem, bo zdecydowałeś się podnieść budżet do 1000 zł, a szukasz w kolumnach za połowę tej kwoty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 18 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2014 Szukam do 1000 zł, lecz podaję te które mi się spodobają, może akurat trafi się coś dobrego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 18 września 2014 Udostępnij Napisano 18 września 2014 Jeżeli typujesz jedynie pod kątem wizualnym, to szkoda Twojego czasu. No chyba, że bedziesz grzebał wśród droższych kolumn. Przecież nie kupisz taniej, ładniejszych i lepiej grających od tych które miałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 18 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2014 Czytam opis kolumn, a następnie opinie. Jeśli mają dobre to je po prostu wrzucam do waszej oceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 19 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2014 Prosiłbym o opinię, wydają się konkretne i cena tez dobra, okazja ?infinity delta 30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts