Rokamid Napisano 3 września 2014 Napisano 3 września 2014 Prosze o pomoc w ustawieniu.Jak podlaczyc do tego TV, nc+, Xbox, PC i jak to skonfigurowac na razie w stereo. Odpisz, cytując
Rokamid Napisano 5 października 2014 Autor Napisano 5 października 2014 Cytat Prosze o pomoc w ustawieniu.Jak podlaczyc do tego TV, nc+, Xbox, PC i jak to skonfigurowac na razie w stereo. TEMAT DO ZAMKNIECIA !!!!!!!Zbyt duza ilosc odpowiedzi i za malo czasu zeby wszystko przeczytac. Odpisz, cytując
loco50 Napisano 5 października 2014 Napisano 5 października 2014 Zastanawiam się w czym problem.Obejrzałem w necie tylną scianę tego denona i tam wszystkie wejścia są.Konsolę podłączasz do hdmi in, dekoder nc+ też.Tv do hdmi out.Pc to nie wiem bo nie podłączałem do swojej Yamahy RX-V773- natomiast konfiguracja w stereo u mnie odbywa się przez menu ekranowe.U ciebie tez powinno być audio option i tam powinny ustawienia 5.2,7.1, 2ch stereo.Tak przynajmniej jest u mnie. Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 5 października 2014 Napisano 5 października 2014 Loco50 , gdybyś przeczytał pierwotny wątek tego forumowicza, wiedziałbyś że są dwa problemy, ale żaden nie dotyczy sprzętu. Odpisz, cytując
loco50 Napisano 5 października 2014 Napisano 5 października 2014 Osobowościowo- charektorologiczny ? Odpisz, cytując
don Napisano 5 października 2014 Napisano 5 października 2014 Żadne ustawienia tu nie pomogą aby to jakoś razem zagrało, chyba że chodzi o podstawowe kwestie podłączeniowe... Odpisz, cytując
Rokamid Napisano 8 października 2014 Autor Napisano 8 października 2014 Cytat Żadne ustawienia tu nie pomogą aby to jakoś razem zagrało, chyba że chodzi o podstawowe kwestie podłączeniowe... Juz wszystko OKTeraz wiem ze ten wzmacniacz nie napedzi E90Pobawilem sie tym troche i znalazlem ustawienia sopran i bass ale nie duzo to zmieniaDziwne bo glosniki skacza mocno ale srodki zagluszaja wszystko i pomimo duzych wychylen membran niskotonowych nie przeklada sie to nijak na moc dolu.Wzmacniacz do sprzedania i trzeba jednak stereo.BTW Jaki wzmak KD trzeba by do tych kolumn zeby to zagralo ? Odpisz, cytując
don Napisano 10 października 2014 Napisano 10 października 2014 Jeśli membramy skaczą mocno a efektu brak - to taki jest objaw wzmacniacza który nie potrafi ich kontrolować (no chyba że to wina akustyki pomieszczenia).Ale tak jak pisałem - ja przerabiałem to samo z niemal tym samym modelem amplitunera. Koniecznie musi być amplituner do kina ? Przecież możesz do tego Denona dokupić wzmacniacz i podłączyć przez pre-out, a reszta kolumn zasilana będzie z amplitunera.Jak jeden amplituner to potrzeba czegoś w rodzaju Denon AVC / A1SR itp, Onkyo serii 9xx, Harman serii 4 lub 6, żeby to w miarę zagrało. Odpisz, cytując
Recommended Posts