roberto73 Napisano 22 października 2014 Napisano 22 października 2014 Z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując
Q21 Napisano 23 października 2014 Napisano 23 października 2014 Witaj,podaj proszę przede wszystkim więcej szczegółów, dotyczących Twoich preferencji - jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.Do odsłuchu muzyki oczywiście najlepszą opcją byłby klasyczny wzmacniacz i kolumny.czekam na szczegóły. Cytat Witam wszystkichPosiadam starsze KD Onkyo TX-SR604E z odtwarzaczem DV-SP 404 do tego zestaw kolumn Whartedale Crystal 40/s+c do tego subwofer Diamond SW 150Jak do kina to OK.Lecz do muzyki lipa(wiem że KD to nie HI-FI) lecz lubie posłuchać sobie //różnej maści muzyki// trochę głośniej ale na tym się nie da.Moje pytanie do was czy jak kupię i podłączę tylko dwie kolumny Magnat Quantum 673 to ten zestaw sprawdzi się jako KD i Stereo(oczywiście Whartedala usunę) czy do tych kolumn podstawkowych lepiej jakiś inny amplituner albo wzmacniacz plus odtwarzacz do 2 tyś. Marzy mi się gramofon w zestawie ,ale to trochę póżniej.Chciałbym zaznaczyć że jest to mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość.Z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 23 października 2014 Napisano 23 października 2014 Cześć.Przeczytaj to : [ Pierwsze posty - i nie tylko to!, Czyli jak pisać i korzystać z Forum, by wszyscy byli zadowoleni ] Odpisz, cytując
venar7145 Napisano 23 października 2014 Napisano 23 października 2014 Moge ci polecic stronke gdzie wiekszość głośników jest naprawde porządna i pewnie coś sobie tam wybierzesz --> Głośniki Odpisz, cytując
roberto73 Napisano 23 października 2014 Autor Napisano 23 października 2014 Witaj,podaj proszę przede wszystkim więcej szczegółów, dotyczących Twoich preferencji - jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.Do odsłuchu muzyki oczywiście najlepszą opcją byłby klasyczny wzmacniacz i kolumny.czekam na szczegóły. Odpisz, cytując
roberto73 Napisano 23 października 2014 Autor Napisano 23 października 2014 Cytat Moge ci polecic stronke gdzie wiekszość głośników jest naprawde porządna i pewnie coś sobie tam wybierzesz --> Głośniki Witaj venar7145Dziękuję za zainteresowanie i stronkę.Stronka jest OK, lecz przyznam się że nie mam miłych wspomnień związanych z zakupami w tym sklepiePozdrawiam i życzę miłego wieczor Odpisz, cytując
Recommended Posts