Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witaj,
podaj proszę przede wszystkim więcej szczegółów, dotyczących Twoich preferencji - jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.
Do odsłuchu muzyki oczywiście najlepszą opcją byłby klasyczny wzmacniacz i kolumny.

czekam na szczegóły.

Cytat

Witam wszystkich

Posiadam starsze KD Onkyo TX-SR604E z odtwarzaczem DV-SP 404 do tego zestaw kolumn Whartedale Crystal 40/s+c do tego subwofer Diamond SW 150

Jak do kina to OK.

Lecz do muzyki lipa(wiem że KD to nie HI-FI) lecz lubie posłuchać sobie //różnej maści muzyki// trochę głośniej ale na tym się nie da.

Moje pytanie do was czy jak kupię i podłączę tylko dwie kolumny Magnat Quantum 673 to ten zestaw sprawdzi się jako KD i Stereo

(oczywiście Whartedala usunę) czy do tych kolumn podstawkowych lepiej jakiś inny amplituner albo wzmacniacz plus odtwarzacz do 2 tyś.

Marzy mi się gramofon w zestawie ,ale to trochę póżniej.

Chciałbym zaznaczyć że jest to mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość.

Z góry dziękuję za porady

Napisano
Witaj,
podaj proszę przede wszystkim więcej szczegółów, dotyczących Twoich preferencji - jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.
Do odsłuchu muzyki oczywiście najlepszą opcją byłby klasyczny wzmacniacz i kolumny.

czekam na szczegóły.
Napisano
Cytat

Moge ci polecic stronke gdzie wiekszość głośników jest naprawde porządna i pewnie coś sobie tam wybierzesz --> Głośniki

Witaj venar7145

Dziękuję za zainteresowanie i stronkę.
Stronka jest OK, lecz przyznam się że nie mam miłych wspomnień związanych z zakupami w tym sklepie
Pozdrawiam i życzę miłego wieczor icon_smile.gif