roberto73 Napisano 22 października 2014 Udostępnij Napisano 22 października 2014 Z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 października 2014 Udostępnij Napisano 23 października 2014 Witaj,podaj proszę przede wszystkim więcej szczegółów, dotyczących Twoich preferencji - jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.Do odsłuchu muzyki oczywiście najlepszą opcją byłby klasyczny wzmacniacz i kolumny.czekam na szczegóły. Cytat Witam wszystkichPosiadam starsze KD Onkyo TX-SR604E z odtwarzaczem DV-SP 404 do tego zestaw kolumn Whartedale Crystal 40/s+c do tego subwofer Diamond SW 150Jak do kina to OK.Lecz do muzyki lipa(wiem że KD to nie HI-FI) lecz lubie posłuchać sobie //różnej maści muzyki// trochę głośniej ale na tym się nie da.Moje pytanie do was czy jak kupię i podłączę tylko dwie kolumny Magnat Quantum 673 to ten zestaw sprawdzi się jako KD i Stereo(oczywiście Whartedala usunę) czy do tych kolumn podstawkowych lepiej jakiś inny amplituner albo wzmacniacz plus odtwarzacz do 2 tyś. Marzy mi się gramofon w zestawie ,ale to trochę póżniej.Chciałbym zaznaczyć że jest to mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość.Z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 października 2014 Udostępnij Napisano 23 października 2014 Cześć.Przeczytaj to : [ Pierwsze posty - i nie tylko to!, Czyli jak pisać i korzystać z Forum, by wszyscy byli zadowoleni ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venar7145 Napisano 23 października 2014 Udostępnij Napisano 23 października 2014 Moge ci polecic stronke gdzie wiekszość głośników jest naprawde porządna i pewnie coś sobie tam wybierzesz --> Głośniki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberto73 Napisano 23 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2014 Witaj,podaj proszę przede wszystkim więcej szczegółów, dotyczących Twoich preferencji - jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.Do odsłuchu muzyki oczywiście najlepszą opcją byłby klasyczny wzmacniacz i kolumny.czekam na szczegóły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberto73 Napisano 23 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2014 Cytat Moge ci polecic stronke gdzie wiekszość głośników jest naprawde porządna i pewnie coś sobie tam wybierzesz --> Głośniki Witaj venar7145Dziękuję za zainteresowanie i stronkę.Stronka jest OK, lecz przyznam się że nie mam miłych wspomnień związanych z zakupami w tym sklepiePozdrawiam i życzę miłego wieczor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts