B11 Napisano 15 listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 listopada 2014 Gra u mnie wzmacniacz Nad 356bee z Xindak 2.0 Mause na RCA PROlink i chciał bym je zmienic na cos lepszego by poprawic chyba tylko i wyłącznie bas by był głośniejszy, mocniejszy bo średnica i wysokie są ok. Xindaka słuchałem na pierwszym wyjsciu i tu bas ma potęgę lecz cegos brakuje w wsokich, natomiast drugie wyjscie audio jest z genialnymi srednimi i nesamowita gora pasma, lecz gdyby tak nieco przybyło basu, było by genialnie choć, już jest więcej niż dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 15 listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 listopada 2014 Odpowiedź jest krótka. Tylko i wyłącznie interkonekty Monster Cable. Od modelu Interlink 400 w górę. Nie znam nic z mocniejszym, bardziej podkreślonym dołem w tej cenie.Tu widzę Monster Interlink Reference 2. Więc i góra będzie lepsza niż w Interlinku 400 (choć też ma ją całkiem niezłą).http://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/45/176617.phpO ile starczy Ci 0,5 metra. Ja nie lubię takich długości, bo często później okazują się niepraktyczne gdy się chce inaczej ustawić sprzręt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B11 Napisano 16 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2014 Jak zwykle dziękuje za podpowiedz. U mnie tylko 0,5m, bo mam z tyłu mnóstwo przewodów i stoi wszystko dość blisko ściany. Bardzo ciekawe propozycje ja, z opisów w internecie również wywnioskowałem, że mógł by się nadać też Chord Cobra 3. Znalazłem też taki Monster Cabel http://allegro.pl/monster-cable-450i-2xrca...4730041776.html Nie mam pojęcia ile może być wart Monster Interlink Reference 2? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B11 Napisano 20 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 Juz jedzie do mnie Interlink 400. Napisze jak tam wrazenia z przesiadki z przewodow za 15zł. na przewód, który nowy kosztował około 500zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 Mam Reference 2 i Interlinka 400.Reference 2 wylicytowałem za ok. 180-200 zł z przesyłką (jakiś czas temu, nie pamiętam dokładnie, jednak sądząc po cenach, to chyba była okazja), a Interlink 400 kupiłem z HiFi.pl za 50 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B11 Napisano 7 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2014 Niewstety dzwięk z niego kompletnie mi nie odpowiada. Wracam do strego taniego lecz znacznie lepie brzmiącego w średnicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 7 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2014 No nie, to niemożliwe aby Interlink 400 miał gorszą średnicę niż tani Prolink. Zapytam.Długo słuchałeś na tym kablu w swoim systemie?Słuchałem na wielu niedrogich kablach i właśnie Interlink 400 bardzo cenię za średnicę, bo ma ją nie gorszą niż wiele nawet droższych kabli. Nie za niskie ani tym bardziej wysokie tony go cenię. Coś mi się tu nie zgadza, podobnie jak z Densenem w innym wątku.Jeśli nie słuchałeś na nim przez kilka, kilkanaście godzin (bez rozłączania kabla), to może kabel nie rozgrzał się dobrze w Twoim systemie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinzp Napisano 12 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2014 Do 500 złotych polecam QED Reference Audio 40. Mam taki w systemie i jestem z niego bardzo zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts