michalwronki Napisano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2015 Witam wszystkichMoby jestes?A gdybym zdecydowal sie sprzedac miski ?To jakie polecilbys, lub polecilibyscie mi kolumny?Metraz, metrazem, ale kiedys mam zamiar zmienic pokoj itd.....,A co sadzicie o kambridge audio A1Na kolumny jakies 1600 zl a amplituner to yamaha rx1900Metraz okolo 16 , 17 mAle nie wykluczam powiekszenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 3 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2015 Bez podania budżetu i metrażu nie licz na podpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 3 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2015 W Twoim przypadku problemem jest głownie niemożność prawidłowego ustawienia kolumn. Potrzebne by były chyba jakieś kolumny do powieszenia na ścianie.Tu jednak problem jest taki że mało które z takich kolumn będą zbyt dobrze grać. W tym pokoju pozostał bym przy tym co jest.Z tego co widzę to lubisz więcej wysokich tonów. Do tego dobrze jest kolumny choć trochę skręcić do środka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2015 Moby caly czas mysle i kombinuje Kusi mnie wzmacniacz bo ta moja fonika to pierdziawkaA cambridge audio A1Malo za niego chcaNo lubie wiecej sopranu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 3 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2015 Można by go sprawdzić jak by zabrzmiał w miejscu Foniki. Jednak zbyt wiele bym sobie po nim nie obiecywał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2015 WieszFonika pierdzi trzeszczy itdNie ufam jej nic a nicA co do suba to mam go na uwadzeSprawdzam olx allegroChociaz nie narzekam na tego co mamCiekawe jak ten glosnik co mam w subku wlozylbym do innej obudowy?Mimo to bede najpierw szukal w pelni sprawnego wzmacniaczaNie ukrywam ze miski bardzo mi sie podobaja,ale coraz bardziej mnie smucąJestem ciezkim gosciem i chyba jak na razie znikne z tego forumMysle nad wywaleniem wszystkiego co mam pozdrawiam i dziekuje wszystkim za cierpliwoscTobie Moby szczegolnie......Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 3 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2015 Mozna go wypróbować w obudowie BR. Ale z tego co wiem nawet ludzie z tonsilu nie uważają go za zbyt udany.Ponoć on bardziej tłucze niż gra. Ale sam nigdy go nie używałem.Z budową suba również nie ma sensu się za bardzo spieszyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 22 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2015 Cytat Mozna go wypróbować w obudowie BR. Ale z tego co wiem nawet ludzie z tonsilu nie uważają go za zbyt udany.Ponoć on bardziej tłucze niż gra. Ale sam nigdy go nie używałem.Z budową suba również nie ma sensu się za bardzo spieszyć. witam wszystkichMoby jestes? widzialem ze na forum ktos kupuje takie same kolumny jak jaktos radzil zeby kupis as 700chyba tez sie na nia skuszepowiem Tobie takwyciagnolem z bas refleksu zatyczki od glosnikow basowych i jest okejustawilem kolumny po ukosiebasu jest wiecej nawet bez subwooferagra dosc przyjemnietylko ta moja fonika nadaje sie na smietnikdlatego pokusze sie na wzmacniacz dodatkowy tej samej firmy, ponoc eksponuje gore pasma, czyli w moich miskach bedzie lepiejpozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2015 Daj znać kiedy będziesz miał ten wzmacniacz i podziel się wrażeniami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 Cytat Daj znać kiedy będziesz miał ten wzmacniacz i podziel się wrażeniami. witam wszystkichas500 stoi juz u mnie w domudzis bede ja zapinal pod rx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 31 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 I jak gra ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 Cytat I jak gra ? bajeczka a subwoofer jest juz nie potrzebny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 31 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 No to sukces . Już się bałem że poprawa będzie nikła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 Cytat No to sukces . Już się bałem że poprawa będzie nikła. u tego kolesia graly lepiej mial kosmiczne kable za BÓG wie ile sianka ale teraz u mnie jest o wiele lepiej niz bylo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 31 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 Kable swoja drogą. Ale domyślam się że chyba kolumny miał dobrze ustawione. Czyli w odpowiedniej odległości od ścian. i pod dobrze dobranym kontem do słuchającego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2015 Cytat Kable swoja drogą. Ale domyślam się że chyba kolumny miał dobrze ustawione. Czyli w odpowiedniej odległości od ścian. i pod dobrze dobranym kontem do słuchającego. no mial inaczej jak ja ale jest okej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts