michalwronki Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Gibson mocne hahaha a moze to ? tez jest okihttps://www.youtube.com/watch?v=ZM0QXdWEJ2Qale odbirgam od tematu mojego....poszukiwany teraz juz wzmacniacz jako kocowka mocy do mejej RX V1900 I ciezkich doslownie jak i w wysterowaniu MISSION M35I oczywiscie przedzial cenowy max do 1000 zl ( to juz bedzie szalenstwo, najlepiej jeszcze mniej $$ ) chociaz te drozsze taz chetnie bym zobaczyl...najwyzej zaczne zbierac $$ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Cytat Cytat Stanowczo trzeba rozbudować to forum o nowe działy bo pewnie mamy wiele wspólnych tematów Oj tam, oj tam nowe http://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=2435&st=60http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...;hl=wasze+top20http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...352&st=1050 Fakt, no to przebudować jak już nie rozbudować .Bez 3 pozycji Jacku z Twojej listy słucham wszystkiego . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Ribondeal a to na dole pod tym jak Ty piszesz, to jest Twoj sprzet? NAD-C375BEE, Pioneer N-70a, Pioneer PD-50, Pioneer SC-LX58, Pioneer BD-LX58, DAC Vincent DAC-1, Dali Ikon mk2 7 oraz Ikon 5, Dali vocal mk2, Dali sub mk2, kabelki Tara Labs oraz Chord, listwa i sieciówki Gigawatt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Cytat Ribondeal a to na dole pod tym jak Ty piszesz, to jest Twoj sprzet? NAD-C375BEE, Pioneer N-70a, Pioneer PD-50, Pioneer SC-LX58, Pioneer BD-LX58, DAC Vincent DAC-1, Dali Ikon mk2 7 oraz Ikon 5, Dali vocal mk2, Dali sub mk2, kabelki Tara Labs oraz Chord, listwa i sieciówki Gigawatt. Nie traktuje tego zestawu jaki wzór do naśladowania Michale To zestaw fana Pioneera któremu zabrakło na dobry wzmacniacz Pioneera I z braku laku kupił NADa którego jak będzie mógł to wymieni na Vincenta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 patrzylem cenowo na poszcedolne te rzeczy ,ale juz nie patrze to jakby co za 500 złociszy rzecz jasna go wezme tego NAD-C375BEE hahahah Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 znikam do pracynadal szukam wzmacniacza jako koncowke mocypozdrawiam wszystkich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Za darmo bym go nie wziął Chaby żeby służył jako docisk do kiszenia kapusty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 MobyDick rozbawiles mnie do lez uciekam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 na zrazie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Cytat patrzylem cenowo na poszcedolne te rzeczy ,ale juz nie patrze to jakby co za 500 złociszy rzecz jasna go wezme tego NAD-C375BEE hahahah Kabel zasilający do tego NAD mam za 800 zł więc za 500 zł, mogę Ci oddać oryginalny od NAD .Jest dokładnie tak jak napisał Moby, jestem fanem Pionka a NAD kupiłem na testy do wiosny .Moby..jakoś do tej pory nie pochwaliłeś się swoim zestawem , aż tak sie go wstydzisz ? . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Lepiej byś zrobi kupując jakiegoś starego pionka w cenie tego nowego NADaMój sprzęt służy wyłącznie do słuchania muzyki i oglądania filmów (ostatnimi czasy w stereo)A do chwalenia się nie jestem skory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Cytat Lepiej byś zrobi kupując jakiegoś starego pionka w cenie tego nowego NADa Pionki znam, NAD nie znałem więc chcę sobie wyrobić jakieś zdanie a nie słuchać kogoś, kto testował NAD 15 minut i teraz będę mógł się odnieść przynajmniej do NAD i jedziemy dalej , Vincent. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Cytat Lepiej byś zrobi kupując jakiegoś starego pionka w cenie tego nowego NADa Mam wrażenie, że sformułowałeś MobyDick dość kontrowersyjną na tym forum opinię. Gdy się czyta to forum to Pioneer jakoś nie pierwszorzędnie jest polecany jeśli chodzi o sprzęty używane w cenie ok. 4k. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 No i jak wrażenia z dłuższego kontaktu z NADem ?Raczej nikt tu nie szukał używanego wzmacniacza za 4KDo tego Ribondeal nie ukrywa że jest zdeklarowanym fanem Pioneera.A ten NAD to taki szybki numerek na boku Osobiście za 4K szukał bym chyba coś innego (napisałem chyba) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Cytat Raczej nikt tu nie szukał używanego wzmacniacza za 4K Szukał, szukał. Na przykład niedawno tu:http://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=40326&st=0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 fenom na początku szukał nowego sprzętuA ja zaproponowałem coś zupełnie innego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Panowie!Przecież już wszyscy wiedzą, że ja jestem turbo świrem, fanatykiem Pioneera więc tu nie ma o czym dyskutować .NAD sprawuje się bardzo fajnie i nie powiem na niego złego słowa, dałem więcej niż 4.000 ale wiadomo, przyjdzie wiosna czas na zmiany i Vincent lub..Accu . NAD jak pisałem, kupiłem na szybki numerek czyli testy 3-4 miesięczne ażeby wyrobić sobie o nim jakieś zdanie, nie jestem fanem NAD ale i nie powiem na niego złego słowa jak na razie .Gibson kolego - my z Moby takie rozmowy luzackie sobie prowadzimy więc nie zwracaj na to uwagi, podchodzimy do tematu zupełnie na total luzaku więc tu nie ma żadnej urazy, focha czy innego typu odczuć . po prostu jest humor ale i rzeczowo też potrafimy porozmawiać . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Myślę że Ci przejdzie z tym NADem.I na wiosnę zakochasz się bardziej rozsądnie A ten NAD to nawet jako kaloryfer nie ogrzeje Cie dobrze na zimę.a co do mojego sprzętu to wiesz że mam CD Pionkadodam że to taki co się w nim kładzie płytę na talerzu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Moby..nie łapiesz chyba teraz Ty , nie ma mi co przejść bo pisałem, że kupiłem NAD na testy a nie podjarałem się wyglądem.Jak go kupowałem to postawiłem sobie 4 klocki na odsłuch : Yamaszke chyba 700, Pioneer A-50, Naim i5 i NAD...wybrałem z tej bandy NAD .Odsłuchu robiłem na swoich Ikonach 7 i od początku było wiadomo, że ma przegrać do wiosny i tyle filozofii na temat NAD . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 To chyba źle świadczy o Twoich Ikonach 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 no to witam wszystkich http://allegro.pl/advance-acoustic-maa406-...4853936274.htmlcudenko nie ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Witaj fajny fajny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 kurde az mi sie miekko zrobbilo w kolanach...i w cale chyba nie drogi heheh ciekawe czy moje miski by potargał MobyDick powiedz tak szczerze ? warto mi inwestowac no ok 700 max do 1000 na jakis wzmacniacz? do rx? zalezy mi na lepszym stereo. naprawde Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Tak naprawdę nie wiem czy rx jest popsuta czy co,może tak bardzo lubisz fonike ...Ja jestem przekonany że wolał bym z całą pewnością denona 520 od foniki na pewno coś używanego znalazło by się lepszeJak dla mnie to główny problem tkwił w tym że zbyt głośno ustawiasz kiepski subwoofer do tej swojej yamahyDo tego masz fatalnie ustawione kolumny a przed nimi jest tylko sam parkiet ?ze zdjęć wynika że nie warto w takiej sytuacji kupować nic lepszegojak już to lepszy subwoofer by Ci się przydał żeby bas tak nie buczał.Przy czystym stereo 2.0 może być tylko gorzej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 tak sam parkiet....co do rx to na pewno nie jest popsuta....sub mam sciszony...mi sie wydaje ze te miski naprawde nie dzialaja jak powinny z rx....poprzednio mialek kd onkyo do miskow i stereo tez za super nie bylokupilbym cos nawet uzywanego.....powim Tobie ze SB T200 z fonika trzasly blokiem....miski graja gorzej mowie bez suba oczywiscieSB T200 mialy 8 ohm a moc 200 wat music i 100 wat dinbyly o wiele mniejsze ale graly lepiejw kinie mission graja cudownie jest kopniecie jak diabli nawet bez subatakze jestem pewny na rx ze nie jest popsute Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts