endr Napisano 5 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2014 Miał ktoś doczynienia z tym sprzętem?Wygląda na mocny: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 6 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2014 Oni też wyglądają na mocnych :https://www.youtube.com/watch?v=EJp01-WAEC8 [ Kung fu casting ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 6 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2014 Bo takie zabawki mają wyglądać na mocne. Muszą przyciągnąć wzrok młodego albo niedoświadczonego potencjalnego klienta.Huknąć być może też potrafi. Tylko raczej niewiele więcej. A tak w ogóle, to dlaczego pytasz? Chyba nie chcesz kupić? Zielek, dobre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endr Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Kupić nie. Ale jest to o tyle ciekawe że LG raczej celuje w inną półkę cenową, a ten sprzęt znacząco odbiega ceną w stosunku do pozostałego sprzętu audio tej firmy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 To nie bardzo rozumiem, dlaczego dałeś akurat taki przykład. Nie to, że się czepiam, absolutnie, ale nie wiem w takim razie, czy szukasz czegoś takiego, czy czegoś co będzie tego odwrotnością.Ostatnie słowa Twojego wpisu, nieco mnie zdezorientowały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 kolego endr, nie wiem czy możemy mówić o audio firmy LG , wyświetlaczne, monitory, matryce OK ale audio ? . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 jak by na to nie patrzeć to jest Goldstar a w odległej przeszłości ta firma robiła niezłe wzmacniacze Osobiście na mnie większe wrażenie robi para Zeusów z końcówką mocy estradową 2x300W RMS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 No tak Moby ale tu raczej kolega ma na myśli nowsze gadżety sygnowane marką LG , nie jestem pewien czy kolega pamięta czasy Goldstara . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Z tego co widzę to ten gadżet ma chyba zrobić kupę hałasu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 No właśnie, co Ty na to Endr ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endr Napisano 24 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Cytat To nie bardzo rozumiem, dlaczego dałeś akurat taki przykład. Nie to, że się czepiam, absolutnie, ale nie wiem w takim razie, czy szukasz czegoś takiego, czy czegoś co będzie tego odwrotnością.Ostatnie słowa Twojego wpisu, nieco mnie zdezorientowały. nie tyle co chce kupić tylko zaciekawił mnie ten sprzęt i jestem ciekaw opinii na jego temat. Kiedyś tego rodzaju sprzętu było pełno. Robił je każdy producent. Teraz poszli w miniaturyzację a co za tym idzie osiągi takiego sprzętu są mniejsze. Potem przyszła moda na kino domowe. I też wyparła taki sprzęt. A teraz widzę ze jakby ponownie przychodziła moda na mocne hifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endr Napisano 24 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Cytat kolego endr, nie wiem czy możemy mówić o audio firmy LG , wyświetlaczne, monitory, matryce OK ale audio ? . dlaczego? to samo można by powiedzieć o innych firmach na S, które robią nawet lodówki. Wydaje się że gość od lodówek nie robi audio i gość od tv nie projektuje piekarnika. Dlatego nie należy się kierować stereotypami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endr Napisano 24 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Cytat No tak Moby ale tu raczej kolega ma na myśli nowsze gadżety sygnowane marką LG , nie jestem pewien czy kolega pamięta czasy Goldstara . no ja pamiętam jeszcze stare ich telewizory które gdzieś tam się przewijały w stanie muzealnym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts