yoseph Napisano 12 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2014 Witam, proszę o propozycję oraz porady jaka mini wieżę kupić, zależy mi na dobrym basie oraz czystym dźwięku, sprzęt bedzie grał w małym pokoju do 4x5m, za kwotę nie większą niż 700zł.zastanawiałem się nad philips FX15/12 180W, co myślicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2014 Ja bym zwrócił uwagę raczej na coś takiego :Kruger & Matz KM1584 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoseph Napisano 12 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2014 ok, sprawdze, jakies inne propozycje?a co myślisz/myślicie o tym ?samsung mx h630 i sony mhc ec 619ip oraz Technics Se HD 501 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 13 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2014 A moim zdaniem propozycje z postów 1 i 2 są zbyt mizerne na 20 m2 (to z pewnością nie jest mały pokój).Proponowałbym zestaw stereo, używany i wtedy to będzie miało jakiś sens.Propozycje z postu nr 3 bardzo kiepskie, nie polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 13 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2014 Znalazłem na google grafika wspólny mianownik proponowanych przez Ciebie wieżyczek samsung mx h630, philips FX15/12 i sony mhc ec 619ip -dizajn transformersa.Zieluwid ma rację 20m kw to całkiem sporo, a jeśli masz wymagania jakie piszesz- czysty dźwięk , bas to taki plastic niebardzo się sprawdzi. Szkoda, że nie napisałeś zapytania jak należy ( pierwsze posty), jak masz PC , to normalny niedrogi wzmacniacz i dwie normalne kolumny-monitory byłyby dużo lepsze. Proponowane wieże to niewątpilwie sporo przyciskówi, zakamarków dla kurzu, bojowe napisy , pewnie wejście usb i bass bost. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts