yoseph Napisano 12 grudnia 2014 Napisano 12 grudnia 2014 Witam, proszę o propozycję oraz porady jaka mini wieżę kupić, zależy mi na dobrym basie oraz czystym dźwięku, sprzęt bedzie grał w małym pokoju do 4x5m, za kwotę nie większą niż 700zł.zastanawiałem się nad philips FX15/12 180W, co myślicie? Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 12 grudnia 2014 Napisano 12 grudnia 2014 Ja bym zwrócił uwagę raczej na coś takiego :Kruger & Matz KM1584 Odpisz, cytując
yoseph Napisano 12 grudnia 2014 Autor Napisano 12 grudnia 2014 ok, sprawdze, jakies inne propozycje?a co myślisz/myślicie o tym ?samsung mx h630 i sony mhc ec 619ip oraz Technics Se HD 501 Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 13 grudnia 2014 Napisano 13 grudnia 2014 A moim zdaniem propozycje z postów 1 i 2 są zbyt mizerne na 20 m2 (to z pewnością nie jest mały pokój).Proponowałbym zestaw stereo, używany i wtedy to będzie miało jakiś sens.Propozycje z postu nr 3 bardzo kiepskie, nie polecam. Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 13 grudnia 2014 Napisano 13 grudnia 2014 Znalazłem na google grafika wspólny mianownik proponowanych przez Ciebie wieżyczek samsung mx h630, philips FX15/12 i sony mhc ec 619ip -dizajn transformersa.Zieluwid ma rację 20m kw to całkiem sporo, a jeśli masz wymagania jakie piszesz- czysty dźwięk , bas to taki plastic niebardzo się sprawdzi. Szkoda, że nie napisałeś zapytania jak należy ( pierwsze posty), jak masz PC , to normalny niedrogi wzmacniacz i dwie normalne kolumny-monitory byłyby dużo lepsze. Proponowane wieże to niewątpilwie sporo przyciskówi, zakamarków dla kurzu, bojowe napisy , pewnie wejście usb i bass bost. Odpisz, cytując
Recommended Posts