Ribondeal Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 OK Rafale ale trzeba znaleźć aktywne aukcje takich klocków i w sensownym stanie, pewnego sprzedawcy i tu może być mały zong ale poszukam wieczorem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Cytat Myślę, że ktoś zgubił w oznaczeniu "R" a pytanie do znawców SONY raczej, trudno będzie odpowiedzieć nie będąc fanem tej firmy .Na koniec co ja bym dzisiaj wybrał na Twoim miejscu.... :Integre :http://allegro.pl/onkyo-integra-a-8850-pot...4921627540.htmlhttp://allegro.pl/onkyo-integra-a-8850-gwa...4922176289.htmlGłosniczki:http://allegro.pl/polk-audio-rta-15tl-jedy...4910349412.htmlPodkreślam!! Jakbym JA miał dzisiaj kupić, to,to bym dzisiaj kupił.Jakbym to zrobił ? Kupuje szybko Onkyo i zasuwam z nim do koleszki bo mieszka blisko Ciebie, gra i cieszy mnie dźwięk, płacę i jestem happy , nie szukam dalej głośniczów ale mam już zajebisty wzmacniacz. O to właśnie mi chodziło-o taki post. Biorę się za zakupy. Dzięki Ribondeal... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Cytat Grzegorz...nie ma się co irytować, trafiłeś na okres przedświąteczny i każdy myśli o karpiu, Mikołaju i nowym klocku pod choinkę więc na forum wpadają na 10 minut w przerwach. Spędź spokojnie Święta i wróć już po całym tym zamieszaniu choinkowym i zapewne znajdziemy dobry wzmacniacz i głośniczki do niego.Życzę Ci zdrowych, spokojnych i mile spędzonych Świąt Grzegorzu i czekam po Świętach .Pozdrawiam,Andrzej Jeszcze raz dzięki. Również życzę Wszystkiego Najlepszego!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Cytat OK Rafale ale trzeba znaleźć aktywne aukcje takich klocków i w sensownym stanie, pewnego sprzedawcy i tu może być mały zong ale poszukam wieczorem. PM7200 jest w miare dobrej cenie. I przynajmniej z prywatnych rak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Cytat Myślę, że ktoś zgubił w oznaczeniu "R" a pytanie do znawców SONY raczej, trudno będzie odpowiedzieć nie będąc fanem tej firmy .Na koniec co ja bym dzisiaj wybrał na Twoim miejscu.... :Integre :http://allegro.pl/onkyo-integra-a-8850-pot...4921627540.htmlhttp://allegro.pl/onkyo-integra-a-8850-gwa...4922176289.htmlGłosniczki:http://allegro.pl/polk-audio-rta-15tl-jedy...4910349412.htmlPodkreślam!! Jakbym JA miał dzisiaj kupić, to,to bym dzisiaj kupił.Jakbym to zrobił ? Kupuje szybko Onkyo i zasuwam z nim do koleszki bo mieszka blisko Ciebie, gra i cieszy mnie dźwięk, płacę i jestem happy , nie szukam dalej głośniczów ale mam już zajebisty wzmacniacz. Super. Bardzo misię podoba ten wzmacniacz. A mogłyby być do niego kolumny; ARCUS AS 95 250W. 4 Ohm. 30-25kHz. Na moje oko fajnie wyglądają i cena trochę niższa... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Nie mam pojęcia Grzegorzu, nie słuchałem ich nigdy, jak masz opcję ich posłuchania to kup wzmacniacz i wtedy będzie łatwiej bo można z nim jechać do salonu i pod niego dobrać głośniczki, bez odsłuchu będzie Ci ciężko wybrać bo nie znamy Twoich preferencji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Te Onkyo nie jest tyle warte. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 22 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Czemu? Cena odpowiednia to jaka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Grzegorz...to pojecie względne, dla jednego za wysoka dla drugiego OK. Ważniejszą kwestią niż powiedzmy 100 zł jest raczej stan tego piecyka i opcja zakupu a nie zakładanie, że może kiedyś, za kilka lat uda się kupić taniej , chodzi o konkrety : jest ładny stan, takiego szukamy i jest do kupienia, to uważam za konkrety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Robimy tak. Zapominamy o jakimś tam sony, o handlarzach- naciągaczach i ich badziewnych kolumnach. Zamawiam ONKYO INTEGRA A-8850 ,ale po głośniki będę musiał w trochę późniejszym terminie,bo nie starczy budżetu...oczywiście te,które mi polecacie i jet ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 OK Grzegorzu, po panice świątecznej i sylwestrze pewnie więcej ofert sensownych się pokaże i będzie łatwiej.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Nie będzie już ofert. Zaklepane. Koniec. Integra, słuchawki na uszy,piweczko i rozkosz!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Miałem na myśli oferty na głośniczki przy nich też można piwko, flaszeczke i też jest rozkosz .http://allegro.pl/dali-400-super-stan-i4925092151.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Cytat Nie będzie już ofert. Zaklepane. Koniec. Integra, słuchawki na uszy,piweczko i rozkosz!! Kiedys kupilem u niego marantza pm-75. Wszystko bylo lodzio-miodzio, gadki-szmatki na @ poki nie okazalo sie ze dac nie chodzi. Oczywiscie wszystkiemu bylem ja winny. Zepsulem poprostu.Po drugie kupic piec za 900, wart 600-700 to tez trzeba miec talent zyczyc owocnych odsluchow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Hmm... Coś chyba trochę nie kapuję ostatnich odpowiedzi. Albo zbyt póżna pora,albo ja nie ''kumaty''. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Cytat Cytat Nie będzie już ofert. Zaklepane. Koniec. Integra, słuchawki na uszy,piweczko i rozkosz!! Kiedys kupilem u niego marantza pm-75. Wszystko bylo lodzio-miodzio, gadki-szmatki na @ poki nie okazalo sie ze dac nie chodzi. Oczywiscie wszystkiemu bylem ja winny. Zepsulem poprostu.Po drugie kupic piec za 900, wart 600-700 to tez trzeba miec talent zyczyc owocnych odsluchow U kogo kupiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 U tego gdzie upatrzyles sobie te onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Rozumiem. Może nie bedzie tak źle. A może faktycznie poczekam jeszcze chwile.. Acha i jeszcze jedno forumowicze - śpicie czasem??!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Czasem się uda Grzegorzu ale forum jest dla Was wiec wiesz...czuwaj! . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Znalazłem coś na Sprzedajemy pl. Nie umiem dać linku,ale jak się wpisze onkyo integra to ''wyskoczy''. Może być? Jest bez boczków i jest cd. , a też kiedyś chciałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Cytat Znalazłem coś na Sprzedajemy pl. Nie umiem dać linku,ale jak się wpisze onkyo integra to ''wyskoczy''. Może być? Jest bez boczków i jest cd. , a też kiedyś chciałem. To ? :https://sprzedajemy.pl/onkyo-integra-8850,9...s&offset=37Zestaw za grosze, stan widzisz więc sam musisz zadecydować, ja bym sie tylko zastanowił..dlaczego nie ma boczków ? ale to juz Ty podejmujesz decyzje, cena bardzo fajna za zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Nie- trzeba wpisać ; onkyo integra 8850 Numer ogłoszenia: 9048842. https://sprzedajemy.pl/onkyo-integra-8850,9...=1&inp_text[v]=onkyo+integra+A+-+8850&inp_text[n]=1&_rp_RP=_rp_offers&offset=2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Cytat Nie- trzeba wpisać ; onkyo integra 8850 Numer ogłoszenia: 9048842. Sprawdź dokładnie jaki link Ci wkleiłem... nie trudno znaleźć Onkyo bez boczków . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Może teraz poszło...Taki ze mnie komputerowiec jak audiowiec... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Jak chcesz z boczkami to bierz moje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts