Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 OK Rafale, dzięki, teraz pobuszuje trochę i wiem czego szukać, znajdę ciekawe oferty, wrzucę linki i później ocenisz, spij spokojnie a ja jeszcze muszę dla koleszki kina poszukać kurna...obiecałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Autor chyba sam sobie juz poradzi Teraz ceny tych Marantzow wiele za duze bo opinii o tyle samo za duzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 No ten Marantz PM 6010 0SE - ładniutki...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Cytat No ten Marantz PM 6010 0SE - ładniutki...... A PM7200 nie? I sto razy lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Kurcze też fajny...zamawiać? Ale na allegroszu tylko jeden model,i to za morzem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 No właśnie, problem w tym, że to co byśmy chcieli albo brak albo za morzem , trzeba wypośrodkować coś, wybrać najlepszą z możliwych opcji i cieszyć się muzą.Przy takich zakupach, nigdy na tym nie stracimy bo będziemy mieli fajny dźwięk i będziemy z niego korzystali a z czasem, uzbieramy większą kasę i wtedy na spokojnie zaczniemy poszukiwania, odsłuchy i całą inną procedurę zakupową . Poczekaj do wieczora Grześ, zobaczmy co koledzy wymyslą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Cytat Kurcze też fajny...zamawiać? Ale na allegroszu tylko jeden model,i to za morzem. Moze jeszcze sa:http://allegro.pl/marantz-pm7200-i4732548109.htmlhttp://allegro.pl/wzmaciacz-marantz-pm-720...4727285924.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Czy to naprawdę taki dobry sprzęt? Wartuje tych pieniędzy? ok. poczekamy do wieczora.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 900 za ładna sztuke to w miare normalna cena, choc i bywaly taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 I jeszcze jedno się stało. Wystawiłem te moje kolumny na sprzedaż i gość daje 225zł. Sprzedać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Kup najpierw jedną rzecz i sprawdź. Jak wyzbędziesz się z domu wszystkiego nawet nie będziesz miał jak sprawdzić, czy ocenić kupionego wzmacniacza. Tak masz możliwośc oceny jak gra i np. jakie kolumny potem kupić w jakim iść kierunku jeśli chodzi o dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 ok.poczekam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Te 225 zł zapewne Cie nie zbawi a tak jak napisał Jacek, będzie na czym potestować i sprawdzić nowy nabytek . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 (edytowany) OK. Zaklepane. Kolumny zostają! halo! halo!! Jestem jestem!! Nie zostawiajcie mnie teraz..!! Edytowano 26 grudnia 2014 przez RoRo Korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić/poprawić swoją wypowiedź-zamiast pisać jeden post po drugim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 A co ty chcesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Czyli mam zostać przy marantz pm 7200 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Cytat Czyli mam zostać przy marantz pm 7200 ? Jak tak doradził, to pewnie tak ale pokaż mi gdzie go namierzyłeś do kupienia , jakiś link lub coś bo te linki co dostałeś to było tylko pokazanie o czym mówimy bo aukcje dawno nie ważne a w jednej nawet całe szczęście, że nie kupiłeś bo kolesia zawiesili po dwóch aukcjach . Ile możesz przeznaczyć na ten piecyk ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Cytat Czyli mam zostać przy marantz pm 7200 ? Jak ci sie uda to mozes szukac Denka PMA-1500R, albo troche biedniej PMA-1055R. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Jest sztuka ale to już chyba nie pułap na którym się chce kolega poruszać, za Soniaka dał 540 a tu cena znacznie większa :http://allegro.pl/denon-pma-1500-r-super-s...4918985097.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 No 1500R sa drozsze, ale i niezle. Za 700 mozna miec 1055R. Ta sama szkola i tez na dwoch trafach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Czy lepiej zostać przy MARANTZ PM-7200 i potem coś dokupywać czy łapać tę składankę? To nic, że trochę drożej. Kolumny zostaną, a wzmacniacz niech będzie porządny. Potem się będe martwił co dalej. Wzmacniacz chciałbym, żeby naprawdę był ok. Zostanie pewnie znowu na 20 lat. Tylko czy ten MARANTZ PM-7200 będzie miał taka samą jakość dźwięku jak ten z tej składanki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Wszystko OK Grzegorzu ale tu dokładnie policzyłeś ile piecyk i cd ? 2.270, masz takie budżet na ten cel ?Piecyk : http://allegro.pl/denon-pma-1500-r-super-s...4918985097.html - 1.3.70 złCD: http://allegro.pl/denon-dcd1550ar-stan-jak...4912363181.html - 900 ZŁAle czytając opinie Marantz ma je lepsze i lepiej się ludziki wypowiadają o Maranrtz, tak samo piecyk jak i cd.Jak masz taki budżet, to ja bym tu powalczył bardziej :http://allegro.pl/acoustic-energy-aelite-3...4909841251.htmlMasz wszystko w jednym i nie musisz już nic później długo kombinować bo i tak chciałeś głośniczki . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Fajne sprzęty-faktycznie. Myślałem,że to cała składanka za tą cenę a to poszczególne elementy....Kurcze trochę drogo...Zawracam tylko głowę na tym forum z takim budżetem..? Zostanę pewnie przy mojej unitrze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Nie tragizuj bo opcji jest kilka, określ dokładnie budżet i nie poddamy się !! znajdziemy i będziesz happy ale może warto zrobić akcje - zastaw się a postaw się - i powalczyć o zestaw który Ci podałem w linku, dobra cena, dobry kompletny sprzęcik i masz spokój na lata i buśka się cieszy , pomyśl . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Cześć,Jestem tutaj nowy ale myślę, że Grzegorz39 powinien określić swój maksymalny budżet, sprecyzować czego szuka (wzmak, kolumny, cd), następnie napisać do moderatora RoRo z prośbą o zmianę tytułu wątku (np. na "Używany zestaw za 1500zł") i wtedy się dyskusja rozpocznie na dobre z udziałem większej liczby userów.A tak nawiasem, tutaj jest Marantz PM7200 za 50 euro (choć opis tej oferty jest trochę zagmatwany, bo w treści właściciel pisze z kolei, że za 120 euro; ale to i tak mniej niż 900zł):link. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts