zibiwitek1967 Napisano 5 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2015 Witam, proszę o radę mam zamiar kupić kolumny do pokoju 30-35 m2, słucham muzyki rozrywkowej i trochę filmu. Mam amplituner trochę wiekowy Sony HT DDW 840 i zastanawiam się nad kolumnami: Polk Audio TSx550T (TSx 550T) lub Paradigm Monitor 11 v.7. Proszę o porady, może ktoś miał do czynienia z tymi kolumnami.Dzięki i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 7 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2015 Polk i Paradigm to dwa zasadniczo różne brzmienia. TSx gra mocno środkiem, z wyraźnym ciepłem, raczej do muzyki. Paradigm zaś mocną górą i dołem pasma, raczej kinowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2015 Do listy dołożyłbym jeszcze kolumny Definitive Technology, to potężny dźwięk, świetny bas w smukłych, eleganckich obudowach. Zapraszam na odsłuchy. Cytat Polk i Paradigm to dwa zasadniczo różne brzmienia. TSx gra mocno środkiem, z wyraźnym ciepłem, raczej do muzyki. Paradigm zaś mocną górą i dołem pasma, raczej kinowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts