Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam

Interesuje mnie konfiguracja Dali zensor 3 + Yamaha R-N500.
Słucham trochę popu, techno, dance. Mój metraż to 28m2. Zależy mi na wejściach cyfrowych optycznych do TV, komputera, tunera sat.

Czy któś z was miał przyjemność słuchać tego wamacniacza ? Czy konfiguracja z tymi kolumnami będzie ok ?
Napisano
Witaj,
połączenie amplitunera Yamaha R-N500 z kolumnami Dali Zensor 3 jest jak najbardziej optymalne. Jedynie mam pytanie do Ciebie, czy koniecznie musisz zastosować kolumny podstawkowe. Pomieszczenie 28m2 raczej determinuje zastosowanie kolumn podłogowych. Jeśli natomiast muszą pozostać kolumny podstawkowe, to 100% polecam taką konfigurację.
Zresztą jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań lub oferty finansowej służę pomocą.

Cytat

Witam

Interesuje mnie konfiguracja Dali zensor 3 + Yamaha R-N500.
Słucham trochę popu, techno, dance. Mój metraż to 28m2. Zależy mi na wejściach cyfrowych optycznych do TV, komputera, tunera sat.

Czy któś z was miał przyjemność słuchać tego wamacniacza ? Czy konfiguracja z tymi kolumnami będzie ok ?