B11 Napisano 10 lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 lutego 2015 Mam NadC356bee, ale korci mnie Roksan Kandy MKIII, dużo opinii, że do rocka najlepszy. Jakie wasze odczucia, po odsłuchach Roksan Kandy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 10 lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 lutego 2015 Ja może nie na temat, ale zapytam. Czy chodzi o wzmacniacz do rocka, czy bardziej zależy Ci na tym, że ma on możliwość streamingu bezprzewodowego?A takie krótkie wpisy jak Twój, bez podania kontekstu całości wiesz, że nie zachęcają do odpowiedzi.No chyba, że to wszystko co chciałeś wiedzieć. Wobec tego moim zdaniem o wiele bardziej warto kupić używanego Caspiana. Jest sporo lepszy. Na pewno bardziej wyrafinowany i szybszy niż NAD a także ładnie różnicuje nagrania. Potrafi zagrać delikatnie, ale także mocnoi dynamicznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 lutego 2015 Z testu wynika że będzie nieporównanie lepszy niż NadC356bee do ciężkiego łojenia.Jednak do bardziej wyrafinowanej muzyki znajdzie się lepsze wzmacniacze w podobnej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B11 Napisano 12 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2015 Jest, tu problem, chodzi mi, o wzmacniacz do rocka, ale w dużej mierze coraz częściej graja u mnie, gatunki typu Jazz, Blues, Klasyka. Nadowi nic nie ujmuje, w brzmieniu, ale jeśli można lepiej, w tej cenie? Caspiana znam doskonale, z opisów, lecz boje się, jego jasnego brzmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts