Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam zakupiłem niedawno wzmacniacz(sansui au 517) i gwistki na giełdzie za symboliczną cene i chce teraz sprzedać ten sprzęt lecz nie wiem po ile takie wzmacniacze się sprzedawaj i czy w ogóle się opłaca sprzedać i gdzie ewentualnie mógłbym takie coś sprzedać ??

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

Napisano
A tak z ciekawości, dlaczego chcesz to sprzedać? Wzmacniacz jest bardzo dobry. Tylko nie rozumiem do czego kupiłeś te głośniki wysokotonowe? Nie chciało z nimi grać? icon_mrgreen.gif No, wcale się nie dziwię.
O co z tym wszystkim chodzi, napiszesz?

Taki wzmacniacz jak każdy inny jest wart tyle, ile ktoś zechce za niego zapłacić. Ostatnio widziałem, że takie poszły za 600 i 800 zł.
Bywało więcej i mniej.
Ile można wziąć za te moduły wysokotonowe, nie mam pojęcia. Pewnie minus 20 - 50 % od ceny za jaką je kupiłeś. O ile ktoś je zechce
nabyć. Bo w sumie do czego?
Sprzedawać możesz na Allegro i tam wystawisz cenę minimalną a chętni będą licytować. Może uzyskasz dobrą cenę?
Albo w ogłoszeniach takich portali jak Audio czy hifi.pl http://www.hifi.pl/gielda/audio.php
Ale tu wystawiasz raczej konkretną cenę. Możesz z dopiskiem : "do negocjacji".
Napisano
Takie moduły wysokotonowe stosuje się do celów nagłośnieniowych np. lokali z głośno grająca muzyka. $ takie głośniki połączone szeregowo-równolegle mogą wytrzymać 4 razy większa moc niż jeden. Nie wyglądają jednak zbyt pięknie. Może nimi być zainteresowany jakiś maniak słuchania bardzo głośno.
Napisano
Drodzy użytkownicy wzmacniacz sprzedaje dlatego że posiadam jeszcze 3 wzmacniacze i nie potrzebuje aż tak mocnego sprzętu a kupiłem go dlatego że był po okazyjnej cenie dziś go nawet podłączałem i na prawdę daję radę to muszę przyznać , jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na priv .