CzareczQ Napisano 13 września 2015 Udostępnij Napisano 13 września 2015 Witam.Z góry uprzedzam, że jestem "zielony" w tych sprawach.Potrzebuję wtyków od głośników do kina domowego Samsung HT-Q9. Może ktoś z was spotkał się z takimi wtykami i pomoże mi z weryfikacją. Jeden z moich głośników nie ma tego wtyku, gdyż przy przeprowadzce jeden z nich opadł i nie mogę go nigdzie znaleźć. Wtyk taki jak na zdjęciu. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 13 września 2015 Udostępnij Napisano 13 września 2015 To nie jest typowy rodzaj złącza i jedyna droga droga naprawy to serwis Samsunga. No chyba ze jakimś cudem znajdziesz niedziałający sprzęt tego typu który posiada takie wtyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2015 Udostępnij Napisano 13 września 2015 Witaj,Dokładnie lepiej sprawdzić po allegro czy ktos nie sprzedaje uszkodzonych czesci. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts