michalatw Napisano 27 września 2015 Udostępnij Napisano 27 września 2015 Cześć wszystkim. Poszukuje jakiegoś zestawu do mojego pokoiku 13m^2. Muzyka jaką słucham to głownie rap, trance, eurodance i jakieś gnioty radiowe . Wstępnie myślałem o - Yamaha CD-S300 odtwarzacz- Yamaha RS-500 amplitunerno i z głośnikami mam dylemat, mam słabość do Tonsil Maestro II 180 ale do tego metrażu są dużo za duże. Oceni i poleci ktoś coś ? Budżet 3500 max. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 27 września 2015 Udostępnij Napisano 27 września 2015 Zdecydowanie ładniej grające od przereklamowanych Tonsili.http://allegro.pl/monitor-audio-bx5-transp...5662373120.htmlAmplitunerów nie bierz pod uwagę, chyba że nie zależy Ci aż tak na jakości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalatw Napisano 27 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 września 2015 Cytat Amplitunerów nie bierz pod uwagę, chyba że nie zależy Ci aż tak na jakości. To co w zamian ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 27 września 2015 Udostępnij Napisano 27 września 2015 To zależy co jest dla Ciebie ważne.Jeśli szukasz coś gniotowatego, co ma odtwarzać gnioty, to Twój wybór będzie dobry.Ale jeśli zależy Ci na dobrym brzmieniu, wówczas trzeba by się zastanowić nad czymś naprawdę dobrze grającym.Na pewno zestaw złożony ze sprzętu używanego zagrałby dużo lepiej. Co w zamian? Dużo. I dużo lepszego. Ale nie wiadomo, czy chcesz czegoś, co dobrze gra? I jakiego typu dźwięk lubisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 września 2015 Udostępnij Napisano 27 września 2015 Witaj,Ze sprzętów nowych dobrym wyborem w zamian RS-500 jest RN-500. Jest bardziej funkcjonalny. Do muzyki elektronicznej bardzo dobrze nadają się Klipsche R26F.W razie pytań lub wycen zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalatw Napisano 28 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2015 Cytat To zależy co jest dla Ciebie ważne.Jeśli szukasz coś gniotowatego, co ma odtwarzać gnioty, to Twój wybór będzie dobry.Ale jeśli zależy Ci na dobrym brzmieniu, wówczas trzeba by się zastanowić nad czymś naprawdę dobrze grającym.Na pewno zestaw złożony ze sprzętu używanego zagrałby dużo lepiej. Co w zamian? Dużo. I dużo lepszego. Ale nie wiadomo, czy chcesz czegoś, co dobrze gra? I jakiego typu dźwięk lubisz? Lubię czyste, ciepłe brzmienie no i żeby bas też miał jakiegoś kopa. To co w takim razie innego, jeśli to co podałem to gniot ? Bo mój odsłuch jak dotychczas ograniczał się do głośników 2.1 Nie ukrywam, że jakiś tam design też jest ważny dla mnie ..., ale wiadomo nie na pierwszym miejscu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 28 września 2015 Udostępnij Napisano 28 września 2015 Jeśli lubisz ciepłe i przytulne granie to np. Monitor audio z serii bx lub indiana line nota 550 bedzie dobrym wyborem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts