Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
witam, szukam fajnie grającego cd z wejściem coax. obecne żródło to stary marantz który najlepsze lata ma już za sobą. reszta to lampa AN mzero, koncówka caspian m1, b&w cm4. duża scena i ciepła, miła dla ucha muzyka ( filmowa, czasem troche starego rocka ).
Napisano
teoretycznie masz racje, ale niestety w cdku oderwało się wyjście coax ( naprawa przerasta moje zdolności maualne ), poza tym występują problemy z wysuwaniem tacki ( raz działa, raz nie, innym razem tylko z pilota ). umówiłem się z sobą, że czas na coś "nowego", marantz idzie w odstawkę.
mocno się zastanawiam nad audiolab 8200cd ( dużo dobrych opini ) i wsumie szukam czegoś z małym przebiegiem, ale może ktoś coś zaproponuje ciekawego, może lepszego za te pieniążki.
Napisano
Skoro odtwarzacz ma mieć również wejścia cyfrowe to w tej cenie raczej nie masz wyboru...
Audiolaba 8200 też musisz znaleźć w dobrej cenie jako używkę, bo na nowego się nie wyrobisz.

A kupować 2 urządzenia po tysiąc (odtwarzacz CD bez wejścia cyfrowego a do tego zewnętrzny DAC) raczej się nie opłaca.

Pozdrawiam
Napisano
właśnie natknąłem się na creek evo50cd, tylko ta cena. ale zbliżają się świąteczne wyprzedaże ( może wpadnie świąteczna koperta w pracy icon_smile.gif ). drogo, ale z drugiej strony mam usb dodatkowo. najgorsze jest to, że ja jestem w gorącej wodzie kompany icon_smile.gif